Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MÖRK GRYNING - 15 év után új album van kilátásban


2020-02-12

A legendás svéd black metal banda újonnani lemezszerződést kötött a Season Of Mist kiadóval.

A 2005-ben feloszlott Mörk Gryning 2016-ban tért újra vissz a színtérre. Az elmúlt néhány évben olyan fesztiválokon adtak koncerteket, mint a német Party San Open Air vagy a holland Eindhoven Metal Meeting. Most, 15 évvel legutóbbi albumuk, a 2005-ös, bandáról elnevezett anyag megjelenése után ismét stúdióba vonult a csapat. Nem mellesleg új lemezszerződést is kötöttek; méghozzá a Season Of Mist Records-szal.

"Az alvók többé nem alszanak. A holtak többé nem nyugszanak békésen. Hosszú évek teltek el nyugalomban, de a káosz lángjai most újra felcsapnak, hogy begyújtsák szívünk és lelkünk tüzét. Büszkén jelentjük, hogy új albumunkat a Season Of Mist égisze alatt adjuk ki. Amellett, hogy ennél a kiadónál egy rendkívül erős művész-gárda szerepel, professzionalizmusukról és őszinte munkájukról is ismertek".

"Az új albumot a Mörk Gryning eredeti tagjai - Goth Gorgon és Draakh Kimera - alkotta meg, de olyan tagok is közreműködtek, akik a későbbi kiadványainkon játszottak fontos szerepet. Zenei tekintetben visszatértünk debütáló albumunk, az 1995-ös 'Tusen år har gått...' dallam-központú, ütős erejű stílusához, és ezt spékeltük meg pokoli blastbeat-ekkel, epikus, pogáy ritmusokkal és akusztikus átkötő témákkal. Könyörtelen csapást mérünk a civilizált világra, és rabiga alá hajtjuk a túlvilág légióit. Csatlakozzatok a vad forgataghoz!".

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás