Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DIE KREATUR nevezetű duóban álltak össze az Oomph! és a Lord Of The Lost énekesei


2020-02-12

A Napalm Records jelentette be az új duó leigazolását. "Két fej, két hang, két személyiség - ez a Die Kreatur együttes".

Az elmúlt hetekben a rajongók csak találgatni tudtak, kik is lehetnek a kísérteties duó tagjai. Most azonban megoldódott a rejtély: két német énekes, Dero Goi (Oomph!) és Chris Harms (Lord Of The Lost) egyesítette erejét, hogy életre keltse ezt a szörnyeteget, amit Die Kreatur-nak hívnak. Az új projekt egy "garantáltan egetrengető, földrázó" debütáló albummal készült, amit a Napalm Records fog a világra szabadítani 2020 tavaszán.

"Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy legfiatalabb projektünk, a Die Kreatur immáron a Napalm Records szárnyai alá tartozik! Lévén mindkettőnknek hosszú múltra visszatekintő tapasztalata van a Napalm-mal (az Oomph! és a Lord Of The Lost színeiben), kitörő örömmel vágtunk bele partnerünkkel a közös munkába!" - Dero Goi & Chris Harms.

Hamarosan jönnek a friss hírek a Die Kreatur debütáló albuma kapcsán...

A Die Kreatur 2020 szeptemberében indul német turnéra, aminek beosztása a banda Facebook-oldalán található meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás