Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE MALICE - hamarosan kiadja debütáló nagylemezét a svéd-német death metal banda; végighallgatható a 'Legions of the Dawn'


2020-03-23

A kéttagú svéd / német technikás death metal banda, a The Malice 'Legions of the Dawn' címmel adja ki új albumát március 25-én, az orosz Satanath Records és More Hate Productions kiadók jóvoltából.

A The Malice zenekart 2014-ban hozta létre Hubeister "Father Death" Liljegren multi-instrumentalista és Claudio "CorpseFührer" Enzler énekes. Bemutatkozó EP-jük 2016 áprilisában jelent meg, 'Malevolent Creature of Kings' címmel. Ez a mini-album nagy sikereket aratott az underground extrém / dark / brutál-death metal színtéren.

Ezen kívül a The Malice 2016 októberében kiadott egy 'Enlil' című kislemezt, 2018 januárjában pedig egy 'Lamashtu' című EP-t. Most pedig elérkezett az idő az első nagylemez, a 'Legions of the Dawn' bejelentésére!

A The Malice első nagylemezére kilenc ütős, technikás death metal nóta került fel. Ezekben a dalokban a műfaj amerikai stílusának mélysége és ritmus-központúsága keveredik a death és black metal skandináv örökségével. Egy dinamikus, gyors riffekkel és durva dob-témákkal, valamint gyilkos ritmusokkal teli anyagra kell tehát számítani!

A 'Legions of the Dawn' alább látható borítóját a Headsplit Design tervezte.

A tracklista:
01. The Heirs Ov Sekhmet
02. Witchery
03. Purson
04. Aeon Ov Horus
05. Paimon
06. The Ophidian
07. The Son Ov Midian
08. Possessed
09. Bebal

A 33 perces lemezt erősen ajánlják a Morbid Angel, az Origin, az Hour Of Penance, a Dissection, a Malevolent Creation és a Deeds Of Flesh rajongóinak. A kiadvány megrendelhető 500 példányszámra limitált CD-n, valamint digitális változatban. Íme a 'Witchery' dal szöveges klipje, valamint a teljes album-stream:

Az albumot a következő stúdió-felállás rögzítette:

Claudio Enzler - ének
Hubeister Liljegren - gitárok, hangszerelés

A koncerteken pedig a következő a felállás:

Hubeister Liljegren - gitárok
Jonathan Jansson - gitárok
Oliwer Svensson - dobok
Alfred Fridhagen - dobok
Claudio Enzler - ének
Claes Holm - basszusgitár


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás