Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a SHARDS OF HUMANITY új dala, a 'Moths Of Zeta'!


2020-02-13

A memphisi death / thrash metal banda, a Shards Of Humanity 'Cold Logic' címmel adja ki új albumát április 13-án, az Unspeakable Axe Records jóvoltából.

A Shards Of Humanity a 2014-es, 'Fractured Frequencies' című debütáló albumával tűnt fel a színtéren. Ezen a lemezen "a Death zenekar által inspirált thrash-riffek, könyörtelenül tempós dalok és élesen üvöltő vokálok" voltak hallhatók, de eltérően a hasonló stílusú bandáktól (pl. Gruesome), a Shards Of Humanity új, szokatlan és ismeretlen vizekre kalauzolta a 'Human' és 'Symbolic' albumok klasszikus stílusát.

A banda második stúdióalbuma, a 'Cold Logic' szintén ebben a dimenzióban mozog, de a vokálok ezúttal még gyötrelmesebbek, a gitárok feszesebbek és gazdagabb hangzásúak, a thrash-riffek pedig a Pestilence legszebb éráját idézik. Emellett az Atheist-re emlékeztető, szabadelvű jazz-improvizáció is felfedezhető ezen az albumon, ami annak ellenére, hogy végtelenül primitív hangzású, hű marad a műfaj vér-áztatta szívéhez és lelkéhez. Összefoglalva: a Shards Of Humanity második nagylemeze egy "kiforrott, lényegretörő, de ugyanakkor kiszámíthatatlanul barbár thrash / death metal-anyag".

A 'Cold Logic' megjelenik CD-n és digitális változatban, 2020. április 13-án, az Unspeakable Axe Records kiadó jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Cosmic Shield
02. Martyr's Gaze
03. I’ve Seen Death
04. Moths Of Zeta
05. Cold Logic
06. Bathing Raw In The Blood Of Pigs
07. Into The Realms Of Lower Astral
08. Docile Masses
09. Demonic Crystallized Intelligence
10. Mechanical Phosphene

Az első új dal, a 'Moths Of Zeta' itt meghallgatható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás