Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

RITUAL DICTATES - bemutatta új klipjét a 3 Inches Of Blood énekese és a Revocation dobosa alkotta duó


2020-03-12

A Ritual Dictates együttest 3 Inches Of Blood egykori gitáros-énekese, Justin Hagberg és a Revocation dobosa, Ash Pearson alkotja. A zenekar debütáló albuma április 3.-ra várható.

A Ritual Dictates egy meglehetősen sokoldalú zenekar. Dalaik stílusa a black metaltól egészen a rock ‘n’ rollig terjed.

A Hagberg / Pearson duó Jesse Gander (​Bison, Anciients, Japandroids​) és ​Jason Corbett (Actors) hangmérnökökkel közösen alkotta meg első albumát, ami egy "kegyelmet nem ismerő, súlyos és durva hangzású, ütős anyag, mely fejet hajt a black, a death metal, a grind és a klasszikus rock műfajok sajátosságai előtt". Vendégként ​Danko Jones​, ​Shawn Haché (​Mitochondrion, Auroch, Night Profound​), és ​Shane Clark​  (​Bison, 3 Inches Of Blood​) jutott szerephez az albumon.

A Ritual Dictates debütáló, 'Give in to Despair' című stúdiólemeze az Artoffact Records jóvoltából jelenik meg április elején, digitálisan, CD-n és bakeliten. Íme a borító (amit egy kanadai művész, Megan Richter tervezett) és a dallista:

01. It’s About Goddamn Time (The Hours Of Folly Part One)
02. Dominance and Will
03. Given to Despair
04. Obsolete Instinct
05. Last Phase of Life
06. Poisonous Proclamation
07. Aperiam in Porta
08. Extinction
09. Indivisible Mind
10. What Cannot Be Altered Must Be Endured
11. Terror of Time (The Hours of Folly Part 2)

Elsőként a 'Given To Despair' című szám Nick Sewell dizájner által készített szöveges videóját mutatták be; később pedig megjelent a 'Terror Of Time (The Hours Of Folly Part Two)' című tétel és az 'Extinction' dal cenzúrázott, illetve cenzúrázatlan változata is. Íme a premierek:

<

A Ritual Dictates Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás