Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OMEGA INFINITY - itt az első album a Ne Obliviscaris és a Todtgelichter egyes tagjainak új bandájától!


2020-03-29

Az Omega Infinity együttest Xenoyr (Ne Obliviscaris) és Tentakel P. (Todtgelichter) alkotja. Az új duó hamarosan kiadja első albumát.

Az Omega Infinity nevezetű stúdió-projektet 2018-ban hozta létre Tentakel P., miután eredeti bandája, a Todtgelichter átmenetileg feloszlott. Célja az új projekttel az volt, hogy "megzenésítse egyedi és sajátos koncepcionális elképzeléseit, olyan dalok révén, melyek eredeti zenekara számára túl sötétnek és agresszívnak bizonyultak". Énekesként csatlakozott hozzá egy olyan egyén, aki "amellett, hogy képes ezen dalok extrém kivitelezésére, ugyanilyen zenei korlátokkal áll szemben elsőszámú bandájában, az ausztrál prog-metalista Ne Obliviscaris-ban".

Az Omega Infinity alapvetően a '90-es évek klasszikus black metal zenéjét játssza, durva és agresszív előadás-módban, de emellett ambient témák és erőteljes blastbeat-ek is hallhatók dalaikban, melyek koncepciója "az emberek által feltalált istenek és démonok, valamint a galaxisok közötti fekete űr és a végtelen kozmikus sötétség" köré épül.

Az Omega Infinity debütáló stúdióalbuma 'Solar Spectre' címmel március 27-én jelenik meg, a Season Of Mist kiadó jóvoltából. Az alább látható lemezborítót maga Xenoyr készítette.

A tracklista:
01. Uranus
02. Mars
03. Venus
04. Jupiter
05. Sol
06. Neptune
07. Saturn
08. Terra
09. Mercury
10. Hosannas From The Basements Of Hell (Killing Joke feldolgozás) [digipak bónusz track]

Lentebb elérhető a 'Mars' című szám vizualizációs videója, valamint a 'Jupiter' dal szöveges klipje (ez utóbbi dalban a Valborg-ból ismert Christian Kolf vendégeskedik), a teljes album audiója és a 'Hosannas From The Basements Of Hell' című Killing Joke-feldolgozás:

Az Omega Infinity Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás