Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az ART OF SHOCK zenekar 'Dark Angeles' albumának újabb dala, a 'Peace On Earth'!


2020-03-17

A los angelesi metalbanda március 20-án adja ki új albumát, a Century Media Records jóvoltából.

Az Art Of Shock együttes annak idején egy nagyszabású, Whisky A-Go-Go klubbeli koncerttel debütált. Innentől kezdve megállíthatatlan volt a fejlődés és a los angelesi színtérről való kitörés. A zenekar később részt vett a világhírű Vans Warped turnén, és olyan bandák előzenekaraként adott koncertet, mint a Trivium, Cavalera Conspiracy vagy a Sacred Reich. Újonnan rögzített, 'Dark Angeles' című albumával megmutatja a csapat, mire képes a stúdióban!

Az Art Of Shock soron következő albuma, a 'Dark Angeles' 2020. március 20-án jelenik meg, a banda új kiadója, a Century Media Records jóvoltából. Az albumot - amit Mark Lewis (Megadeth, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder) producer / hangmérnök társaságában rögzített a banda - itt lehet előrendelni.

Elsőként az 'I Cast A Shadow' című single-dal jelent meg; később pedig napvilágot látott a címadó dal és a 'Peace On Earth' dal. Az előbbi lentebb hallgatható meg, az utóbbi kettő pedig itt és itt érhető el.

Az Art Of Shock az eredeti tervek szerint részt vett volna a Sepultura észak-amerikai Quadra turnéján, ami 2020. március 18. és április 22. között került volna megrendezésre, de elmaradt a koronavírus terjedése miatt. A turnér egy későbbi időpontra halasztják el. A tényleges koncert-beosztás a banda Facebook-oldalán található meg.

Az Art Of shock felállását Art Geezar énekes-ritmusgitáros, Nicholas Ertel szólógitáros, Adrian Geezar dobos és Brice Snyder basszusgitáros alkotja.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás