Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hallgasd végig a norvég black metal banda, az ENEPSIGOS új albumát!


2020-03-24

A norvég black metalista Enepsigos projekt bejelentette második, 'Wrath of Wraths' című albumát, amit március 27-én ad ki az Osmose Productions.

Annak ellenére, hogy az Enepsigos 2017-es debüt-albuma, a 'Plague of Plagues' rendkívül pozitív fogadtatásban részesült a tradícionális black metal műfaj rajongóinak körében, maga a zenekar nem érezte úgy, hogy ez az album ténylegesen reprezentálja az Enepsigos valódi hangzását és mivoltát. De most, hogy az Osmose Productions bejelentette az Enepsigos második albuma, a 'Wrath of Wraths' 2020. március 27.-i megjelenését, mindez változni fog. Mivel - a banda közleménye szerint - a 'Wrath of Wraths' "tökéletes menifesztuma az Enepsigos-nak". Egy "sötét, mocskos, fordulatokkal teli, ritualisztikus és erőszakos" anyagra" kell számítani.

Az intrókat és az átkötő zenei témákat Alexander Wolf alkotta meg; még a zenei és vokál-témákért a frontember V.I.T.H.R felelt. Az új lemez munkálatai a norvégiai Bergegarda Stúdióban (gitárok, basszusgitárok, vokálok), valamint az olaszországi Beastcave Stúdióban (dobok) zajlottak. A keverésért és a maszterizálásért a híres Tore Stjerna felelt, a svédországi Necromorbus Stúdióban. A lemezborító Benjamin Vierling és Nestor Avalos közös műve.

Íme a 'Wrath of Wraths' borítója és tracklistája:

01. Shields Of Faith
02. Confess
03. Seventh Seal
04. The Whore Is The Temple
05. Cups Of Anger
06. Water And Flesh

A digipak CD-n, limitált bakeliten és digitális formában megjelenő 'Wrath of Wraths' lentebb teljes egészében meghallgatható:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/EnepsigosOfficial


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás