Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a FIGHT THE FIGHT új videoklipje, a 'Deliverance' album címadó dala!


2020-09-19

A norvég metalbanda kiadta második albumát, a 'Deliverance'-t. Erről jelent most meg egy új single-dal.

A 'Deliverance' album szeptember 18-án látott napvilágot, a Blacklight Media Records / Indie Recordings kiadók jóvoltából.

A lemez címe ["Megszabadítás"] keresztény nyelven egy személy démonoktól és gonosz szellemektől való felszabadítását jelenti, aminek révén az egyén megmenekül életének problémáitól. Ennek kapcsán a banda közleménye így szól: "Új albumunk megírása több szempontból is felszabadulás volt számunkra. Pontosabban úgy mondanánk, hogy szabaddá tettük saját alteregónkat. Ez a téma egyébként megmutatkozik a dalszövegekben is. Nem konkrétan megtisztulásról; annál inkább felismerésről van itt szó. A lényeg az, hogy mindig hű maradj önmagadhoz és a hozzád közel állókhoz. Ehhez néha szabadjára kell engednek a belső démonokat - ez a démon alkotta meg a mi új lemezünket is!".

A tracklista:
01. Deliverance
02. Ritual
03. Triggerfinger
04. Calling You Back
05. Pacemaker
06. Dying
07. Pitbull
08. Love
09. Turbo Sex
10. Paradigm

A 'Deliverance' első single-dala, a 'Triggerfinger' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Egy gyors, vad és energikus dalról van szó, ami remekül tükrözi a Fight The Fight egyedi stílusát, mely - saját elmondás alapján - "a Devin Townsend Project metalcore-változatának és a The Dillinger Escape Plan őrületre pörgetett mathcore-verziójának keveréke".

A 'Deliverance' második single-dala, a 'Pacemaker' március közepén látott napvilágot. A dal videoklipje a globális koronavírus-járvány elején készült, Oslo kiüresedett utcáin. Miután a Fight The Fight zenekar egyik tagja is karanténban volt, "szabadulása" után örömmel vette bele magát e "pörgős dob-ritmusokkal és lüktető groove-okkal teli, fülbemászó refrénnel felszerelt" dal megfilmesítésébe. Íme a premier:

A 'Deliverance' legfrissebb single-dala, a 'Dying' "a tökéletes Dying" alternatív metal-himnusz a fesztivál-szezonra". Annak ellenére, hogy idén nem lesznek fesztiválok, a Fight The Fight a hangszórókon keresztül hozza el a hangulatot mindenki számára!

Lentebb meghallgatható a 'Ritual' című szám is, valamint megtekinthető annak szöveges videója. A 'Ritual' "az egyik legdinamikusabb, leggyorsabb Fight The Fight dal, ami közvetlenül arcon csapja a hallgatót". "Ütős, mint a Rammstein; agresszív, mint a Slipknot; fülbemászó, mint a Parkway Drive - ez a dal garantáltan lebilincsel mindenkit keménységével és lényegretörő stílusával".

A lemez megjelenésének napján bemutatták a címadó dal hivatalos videóját is:


Itt a FIGHT THE FIGHT új videoklipje, a 'Deliverance' album címadó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás