Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DYNFARI - ötödik, 'Myrkurs er þörf' című albumával jelentkezik az izlandi black metal csapat


2020-02-26

A Reykjavíkból származó black metalista zenekar a napokban fejezte be áprilisban megjelenő, ötödik nagylemezének munkálatait.

A Dynfari új stúdióalbuma 'Myrkurs er þörf' címmel jelenik meg, 2020. április 17-én, a Code666 kiadó jóvoltából. A banda a holland Roadburn fesztiválon mutatja be élőben az új dalokat, két egymást követő estén, április 18-án és 19-én (az egyik szett a Dynfari előző, 'The Four Doors of the Mind' című nagylemezére fog fókuszálni; míg a másik koncerten az új album hangzik el.

A 'Myrkurs er þörf' a Dynfari 5. stúdióalbuma. Zenénk poszt-rock / black metal stílusába ezúttal progresszív hangképeket kevertünk; egyúttal pedig visszatértünk a zenélés "csináld-magad" módszereihez, attitűdjéhez. Dalszövegek szempontjából önpusztító és öngyilkos gondolatokra, az elme bomlására és a totális ürességre kell számítani; zenei tekintetben pedig a korábbiaknál sötétebb, súlyosabb, és egyben változatosabb dalokat hallhattok” - közölte a banda.

Az új lemez hangmérnöke Haukur Hannes volt; a munkálatok a Mastertape Stúdióban (Auðn, Devine Defilement, stb.) zajlottak. A lemezborító a híres Metastazis (Alcest, Amorphis, BEHEMOTH!, Blut Aus Nord, stb.) műve.

A tracklista:
01. Dauðans dimmu dagar
02. Langar nætur (í botnlausum spíralstiga)
03. Myrkurs er þörf
04. Ég fálma gegnum tómið
05. Svefnlag
06. Ég tortímdi sjálfum mér
07. Peripheral Dreams
08. Of Suicide and Redemption

Az album megjelenik CD-n, bakeliten és digitális változatban. Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket és az előrendelési infókat...

A Jón Emil dobos-gitáros és Jóhann Örn vokalista-basszer-gitáros által alapított Dynfari 2010-ben jött létre. Eddig négy nagylemezük jelent meg a Code666 szárnyai alatt: a 2011-es 'Dynfari',  a 2012-es 'Sem Skugginn', a 2015-ös 'Vegferð tímans' és a 2017-es 'The Four Doors of the Mind'.

Bővebb infók, hírek a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/Dynfari


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás