Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TWO FACE SINNER - harmadik albumán dolgozik a perui black-death banda; itt az új dal, a 'Triumphant Satan'!


2020-03-20

A holland Non Serviam Records igazolta le a perui Two Face Sinner zenekart, aminek harmadik stúdióalbuma 'Spiritual Nemesis' címmel jelenik meg néhány héten belül.

A Two Face Sinner egy perui black / death metal banda, amit a legendás Anal Vomit egyes tagjai alkotnak. A gitáros-énekes Numa és a pengetős Arún által 2006-ban alapított csapat négy évvel később adta ki debütáló albumát, amit a 2015-ös 'Peccatum Originale' követett.

"A Two Face Sinner zenekar annak az archetípusa, akik mi magunk vagyunk a társadalom peremén. Olyan ez a banda, mint a legeszesebb egyén a sztenderd vallási közösségek élén. Dél-Amerikára levetítve rengeteg ilyen szekta létezik, és mi magunk is ilyen módon működünk: az érme két oldalát mutatjuk felétek. Viszont legyilkolni nem fogunk senkit csak azért, mert erre a világra született..." - magyarázza bandája lényegét Numa, akit Arún mellett a basszusgitáros Set és a dobos Joe Hoyle kísér a csapatban.

Az új, 'Spiritual Nemesis' című albumot 2020. április 24-én adja ki a holland Non Serviam Records, az alább látható borítóval és dallistával:

 

01. Invoking Evil
02. Satanic Altar
03. God Sun
04. Servants of Blind Faith
05. Army of Me
06. God of the Masses
07. Triumphant Satan
08. Chants of Hate
09. Ode To Destruction
10. Mother Death

Az albumra itt lehet leadni az előrendeléseket.

Elsőként a 'Triumphant Satan' című számot osztották meg, amit a tagok így kommentáltak: "A 'Triumphant Satan' egy metaforikus, poszt-apokaliptikus dal, ami a Bölcsek diadalmára íródott; a Holló nagyságát hivatott dicsőíteni. Ő a Szentek és a Szentségtelenek őrzője...".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás