Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

AETHERIUS OBSCURITAS - friss dal az áprilisban megjelenő 'Mártír' albumról: 'Lidércpalota'


2020-03-28

A szigetvári black metal banda, az Aetherius Obscuritas április 15-én adja ki új albumát.

Az Aetherius Obscuritas alap-felállását Vágvölgyi Viktor (művésznevén: Arkhorrl) vezeti, mint multi-instrumentalista. Őt kíséri dobokon Zson, aki jelenlegi Németországban él. Az Aetherius Obscuritas 2002-ben alakult. Azóta 2 demó-albumot, 5 nagylemezt, 1 split-kiadványt, 3 kislemezt adtak ki, és számos válogatás-lemezen szerepeltek dalaikkal. A banda 2020 januárban vonult ismét stúdióba, hogy felvegye hatodik nagylemezét. A csapat legutóbbi albuma 5 éve jött ki, 'MMXV' címmel, a friss anyagnak pedig 'Mártír' lesz a címe. A 'Mártír' 2020. április 15-én lát napvilágot, az ukrán GrimmDistribution és az amerikai Paragon Records kiadók jóvoltából.

Az "egyedülállóan zord és sötét atmoszférákkal felszerelt" 'Mártír' albumon vendégként szerepel a Thokkian Vortex-ből, valamint a norvég Ancient-ből ismert frontember, Kaiaphas. Korábban már volt a két zenekarnak közös kiadványa is - és Kaiaphas vokálozott az Aetherius Obscuritas 'The Moon Shield' című dalában, amely a 2009-es 'Fekete Orvosság' lemezen hallható. Most a 'The Frozen Lake Of Eternity ' című számban lesz hallható Kaiaphas könnyen felismerhető, egyéni, sátáni vokálja.

A tracklista:
01. Ilyen a vér
02. Marthyr
03. A vén végvivő
04. Az Igaz
05. Frozen Lake Of Eternity
06. Lidércpalota
07. Beyond The Walls
08. A harag lángja
09. Destiny Unknown

Az 'Ilyen a vér' és a 'Lidércpalota' című tétel itt meghallgatható:

Korábban megjelent az 'A harag lángja' című dal is:

Íme a 'Mártír' hivatalos előzetese:

Az albumot itt lehet megrendelni digitálisan és 1000 példányszámra limitált CD-n.

Az Aetherius Obscuritas Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás