Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BLACK CULT - harmadik albumával jelentkezik a horvát sátánista black metal alakulat


2020-03-07

A horvát Black Cult zenekar új, 'Nekropola' című albumát március 27-én adja ki a GrimmDistribution és az InsArt Records. Két új dal itt meghallgatható!

A Black Cult egy horvát black metal banda, amit 2013-ban alapított a helyi színtér két neves alakja, Insanus (Zvijer, Castrum, Unholy Inquisition, Gorthaur’s Wrath) és Morbid (Gorthaur’s Wrath, Empire Of Hell). Miután 2014-ben megjelent 'Neo-Satanism' című debüt-albumuk, teljessé vált a banda-felállás, és elindultak a turnék. Az új tagok közt volt abasszusgitáros Lesovik (Kult Perunov, Voloh, Gorthaur's Wrath), a ritmusgitáros Azaghal (Unholy Inquisition, Czaar) és a szólógitáros Saathaen (Ashes You Leave). A banda bemutatkozó albumát nagyra méltatták a műfaj kritikusai és rajongói; ezért nem véletlen, hogy a promóció két éven át tartott - ezidő alatt azonban megszületett a banda második nagylemeze, a 'Cathedral of the Black Cult' is, amit 2016-ban jelentettek meg. A csapat felállása ezután megváltozott: Juko lett az új szólógitáros. Ez a formáció számos koncertet és fesztivál-fellépést adott Európa-szerte; majd 2018 elején megkezdődtek a harmadik, 'Nekropola' című nagylemez munkálatai is. Időközben azonban Insanus az Egyesült Királyságba költözött, a Black Cult pedig négytagúvá vált. Az új album stúdiós munkálatait így el kellett halasztani 2019 októberéig.

Négy év csned után mostanra végre megszületett az új album! A Black Cult 2020. március 27-én adja ki a 2016-os 'Cathedral of the Black Cult' folytatását, amit az angliai Dungeon Stúdióban rögzítettek, Insanus producelésében. Nyolc vadonatúj, "ultra-agresszív, lebilincselő és fülsüketítő" dal került fel az új anyagra, amivel "új kapuk nyílnak a Black Cult halálosan sötét királysága előtt".

Az új albumot erősen ajánlják a Mayhem, a Satyricon, a Dodheimsgard és a Zyklon rajongóinak.

A tracklista:
01. Parasite
02. Cosmic Storm
03. Likantropija
04. Misanthropic Luciferian Psalm
05. Nekropola
06. Fear Is For Fools
07. Nistavilo
08. Catharsis

Lentebb meghallgatható a 'Parasite' és a 'Cosmic Storm' című szám, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

A Black Cult hivatalos honlapja: blackcult.info


BLACK CULT - harmadik albumával jelentkezik a horvát sátánista black metal alakulat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás