Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DRAIN - itt a kaliforniai crossover banda új dala, a 'Hyper Vigilance'!


2020-03-10

A Santa Cruz városából származó hardcore / thrash / crossover banda 'California Cursed' címmel adja ki első nagylemezét április 10-én, a Revelation Records jóvoltából.

A Santa Cruz-beli Drain zenekart - annak ellenére, hogy mindeddig nem jelent meg hivatalos lemezük - a jelenkori crossover-színtér egyik legmókásabb bandájaként tartják számon. Élő bulijaik meglehetősen humorosak, a 2018-as, kétszámos promó-lemezük pedig a műfaj valahavolt legjobb borítóját viseli. A banda hangzását az old-school kaliforniai "fight-music" stílus köré építi, de dalaik fontos, meghatározó műfaja a '80-as évekbeli thrash metal is.

A Drain mostanra készült el debütáló nagylemezével, ami 'California Cursed' címmel jelenik meg 2020. április 10-én, a Revelation Records jóvoltából. A fentebb említett promó-CD mindkét dala ('Army Of One', 'California Cursed') felkerült a nagylemezre - ezek mellett pedig nyolc további, dühös, adrenalin-töltetű crossover-himnusz szerepel rajta. A banda Taylor Young (Twitching Tongues, Nails, Code Orange) producer / hangmérnök közreműködésében alkotta meg az albumot.

Az énekes Sammy Ciaramitaro így nyilatkozott: "Mondhatni organikus módon alkottuk meg a 'California Cursed' albumot: egyszerűen bevonult az egész banda egy szobába, és egymás között dobálgattuk a különféle ötleteket, egészen addig, amíg úgy nem éreztük, hogy a dalok eléggé fogósak, a riffek elég feszesek, és nincs egy fikarcnyi töltelék sem bennük. Attól függetlenül, hogy mindig is az volt a célunk, hogy vad és élvezetes koncerteket adjunk a közönségnek, a kezdetekkor nem voltak komolyabb szándékaink, elvárásaink magunk felé. Egyszerűen csak elkezdtük az egészet a dolgok legmélyéről, és onnan építkeztünk a továbbiakban. Most pedig nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre Ti is csatlakozhattok ehhez a fasza kis kalandhoz!".

A tracklista:
01. Feel The Pressure
02. Hyper Vigilance
03. Sick One
04. Army Of One
05. Character Fraud
06. Hollister Daydreamer
07. White Coat Syndrome
08. The Process Of Weeding Out
09. Bad Faith
10. California Cursed

Itt meghallgatható a frissen megjelent 'Hyper Vigilance' dal:

Íme az album hivatalos előzetese:

Itt pedig egészében elérhető a Drain 2018-as promó-EP-je:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/drain831


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás