Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THY DESPAIR - 'Ghost Rider' címmel új dalt mutatott be az ukrán dark-metal banda


2020-03-25

A Rockshots Records adja ki a kijevi Thy Despair zenekar debütáló, 'The Song of Desolation' című albumát, 2020. május 8-án.

A Thy Despair zenekar alapvetően dark-metal zenét játszik; vagyis dalaikban a black, a gothic, a doom, a melo-death és a szimfónikus metal jellegzetes elemei keverednek. Dalaikat angol és ukrán nyelven, felváltva adják elő. A banda első nagylemeze, a 'The Song of Desolation' a 2018-as debüt-EP, a 'Free One' ('Вільний') folytatásaként jelenik meg idén májusban.

A 'The Song of Desolation' egy koncepcionális album, melynek dalszövegeit a Kelet-Ukrajnában zajló háborúk ihlették. "Szörnyű tragédia ez a nemzet számára... Új dalaink arról szólnak, hogy ilyen esetekben minden erőddel harcolnod kell - nem csak fizikailag, de szívben és lélekben is a szabadságért kell küzdeni. Emellett helyi legendák és különféle élettapasztalatok is megelevenednek a dalokban" - nyilatkozta a banda vezére, Nephilim.

A 'The Song of Desolation' album 10 dalt tartalmaz, köztük az első nyilvános nótát, ami 'The Free One' címmel hallgatható meg lentebb.

Újonnan megjelent a 'Ghost Rider' dal hivatalos klipje is. Ez a dal egy "éjszakai motorosról" szól, aki "a Sátán nevében lelkeket gyűjt".

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/thydespair


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás