Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a dél-afrikai MONOLITH zenekar új dala, a 'Black Earth's Gate'!


2020-03-15

A Port Elizabeth városából származó metalbanda, a Monolith áprilisban adja ki új, 'The Lord Conspirator' című nagylemezét, az MMD Records jóvoltából.

A banda közleménye így szól: "A 'Black Earth's Gate' bandánk új albuma, a 'The Lord Conspirator' első single-dala. Egy kegyetlen és ütős nótáról ban szó, ami amellett, hogy igencsak kemény, még iszonyatosan gyors is. Ezen felül még szárnyaló dallamok és feszes groove-ok is hallhatók a dalban, ami nagyjából az album közepén kapott helyet - ezáltal egyfajta hangulatváltást is képvisel: ez az felvezetője az ablum utolsó, második fejezetének".

Az új adlt meghallgatni és az albumot előrendelni, az alábbi lejátszó révén lehetséges:

A 'The Lord Conspirator' az avant-gárd death metalista Monolith együttes harmadik stúdiólemeze. A progresszív és brutális elemekkel egyaránt felszerelt album könyörtelen intenzitása és egyedülálló hangulata "garantáltan libabőrössé teszi a hallgatókat".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás