Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE CEO - felvette debütáló albumát a Sevendust basszusgitárosával felálló, Atlanta-beli rockbanda


2020-03-15

A Georgia városából származó The CEO zenekar - aminek nemrégiben vált új tagjává a Sevendust basszerosa, Vince Hornsby - felvette 'Redemption' címet viselő debüt-albumát.

A The CEO együttest 2019-ben alapította Mack Mullins énekes és Mike Dunn gitáros. A csapat 'Redemption' címmel látta el 2020 tavaszán megjelenő debütáló stúdiólemezét, amit a legendás producer, Michael “Elvis” Baskette (Alter Bridge, Slash, Incubus, Sevendust) társaságában rögzítettek. A banda aktuális felállását Chase Brown gitáros, Joseph Herman dobos és a Sevendust-ból ismert basszusgitáros, Vince Hornsby teszi teljessé.

Mullins a következőket nyilatkozta: "Manapság sok korunkbeli fickó próbál rockernek kinézni, de az esetek többségében ez nem jön össze nekik. Mike és én azt a stílust szerettük volna összefoglalni ebben a bandában, ami minket a legjobban jellemez: sikeres üzletemberek vagyunk, akik tudnak zenélni is. A The CEO azt az imázst képviseli, amiről mindennapjaink szólnak: keményen dolgozunk, keményen zenélünk".

A 'Redemption' album címadó dalának hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.

Bővebb infók, hírek a The CEO zenekarról és a debütáló albumról: theceoband.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás