Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a classic-rocker BAD TOUCH együttes új dala, egy Kiki Dee-feldolgozás!


2020-06-17

A New Wave Of Classic Rock stílus egyik elsőszámú képviselője, a Bad Touch zenekar 'Kiss the Sky' címmel jelenteti meg új stúdióalbumát.

A 2020. június 19-én, a Marshall Records jóvoltából megjelenő 'Kiss the Sky' albumot Nick Brine producer / hangmérnök társaságában vették fel, a legendás wales Rockfield Stúdió falai között. A hanganyag maszterizálását a londoni Abbey Road Stúdióban végezték el.

"Rettentően izgatottak vagyunk új lemezünk okán!" - lelkesedett Stevie Westwood énekes. "Az pedig, hogy egy olyan legendás helyen rögzíthettük új dalainkat, mint a Rockfield Stúdió, fantasztikus élményt nyújtott számunkra. Tudom, hogy klisé ez az egész, de szerény véleményem szerint ez az eddigi legizgalmasabb albumunk, és már alig várjuk, hogy élő közönség előtt is eljátszhassuk ezeket a nótákat!".

A 'Kiss the Sky' egy "nonszenszet nem ismerő rock 'n' roll album, ami egyenesen a Bad Touch szívéből szól". A brit csapat negyedik nagylemezét "semmi más, csak és kizárólag fülbemászó, feelinges classic-rock nóták" alkotják. A dalok alapjait a banda házi stúdiója, a norfolki "The Cabin" falai között írták meg, "mindenféle külső ráhatástól mentes módon"; ezálta is lett igazán autentikus az album.

A 'Kiss the Sky' borítója és dallistája így néz ki:

01. Come A Little Closer
02. I Get High
03. Let Go
04. Strut
05. I’ve Got The Music In Me (Kiki Dee feldolgozás)
06. Can You Save Me
07. Kiss The Sky
08. See You Again
09. Before I Die
10. Read All About It
11. Too Much Of A Good Thing
12. Sun And The Moon
13. Something About Your Kiss (CD bónusz track)

Lentebb meghallgatható az első single-dal, a 'Strut', ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Újonnan megjelent a 'See You Again' című szám hivatalos szöveges videója is:

Alább pedig elérhető az 'I've Got The Music In Me' című Kiki Dee-feldolgozás hivatalos videoklipje (amely dal eredeti változata 1974-ben jelent meg, a The Kiki Dee Band neve alatt).

A 'Kiss the Sky' jövőbeni lemezbemutató turnéjának dátumai és állomásai a banda Facebook-oldalán találhatók meg.


Itt a classic-rocker BAD TOUCH együttes új dala, egy Kiki Dee-feldolgozás!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás