Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DEATH COURIER - 7 év után új albummal tér vissza a görög death metal banda; itt az új dal!


2020-05-15

A veterán Death Courier zenekar illusztris karrierje legerősebb albumát adja ki idén.

Annak ellenére, hogy a Death Courier zenekar 1987 óta jelen van a színtéren, dalaik és albumaik rendre friss és izgalmas hallgatói élményt nyújtanak a közönségnek. A csapat a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején kiadott néhány kultikussá vált demó-albumot és egy EP-t; mígnem megjelent első nagylemezük, a 'Demise' (1992).

Most, közel három évtized elteltével a görög death metal-szcéna legendája, a Death Courier ismét visszatér. Hét évvel második nagylemezük, a 'Perimortem' (2013) megjelenése után elkészült karrierjük legsúlyosabb, legenergikusabb, egyben legautentikusabb hangzású lemeze. Az új, 'Necrotic Verses' címet viselő stúdióalbum egy vérbeli, mocskos és sötét death / thrash metal-anyag, amivel a Billy Soulas (basszusgitár, ének), George Petousis (gitár) és Ilias Iliopoulos (dobok) alkotta Death Courier garantáltan új sztenderdeket állít önmaga és az egész színtér előtt.

A 'Necrotic Verses' album lentebb látható borítóját a Misanthropic Art (Trench Warfare, Xpus) stábja készítette.

A tracklista:
01. Necrotic Verses
02. Mourning Ecstasy
03. As Heaven Blends With Rot
04. When Death Fits To Skin
05. Interlude
06. Pillars Of Murk
07. Morsimon Imar
08. Immune To Burial
09. Visceral Slice
10. Remnants

A Transcending Obscurity kiadó jóvoltából 2020. június 5-én megjelenő album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Alább ízelítőképpen meghallgatható a 'Mourning Ecstasy, az 'As Heaven Blends With Rot' és a 'Pillars Of Murk' című szám:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás