Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DECAY - bejelentette első nagylemezét a nagyváradi black-death banda


2020-03-18

Az 1996-ban alakult, nagyváradi Decay zenekar 'ThORnMENThORn' címmel látta el első teljes értékű nagylemezét.

Habár a Decay első körben 1996 és 1999 között volt aktív, a frontember Goat (eredeti nevén: Csuvár Hunor) 2004 óta működteti jelenlegi formájában a projektet. A Decay első hivatalos kiadványa, a 'Brand New Nails' című EP 2018 októberében jelent meg.

Mint most kiderült, a banda első teljes értékű nagylemeze 24 évvel a megalakulás után, 2020 folyamán fog megjelenni, 'ThORnMENThORn' címmel. Az albumot jelenleg is a nagyváradi G-Rock Music Stúdió falai között rögzítik, Lucian Badea hangmérnök társaságában. Az év végi kiadásért a Loud Rage Music fog felelni.

A vérbeli black / death metal-himnuszokkal teli 'ThORnMENThORn' album alább látható borítóját egy tehetséges román művész, Dinea Tania készítette.

Az album első ízelítőjeként osztotta meg a banda az első nyilvános dal, a 'Baalanar' hivatalos videóját, amit nem más, mint a zenekar előző gitárosa, a debreceni Angerseed-ből is ismert Róbert Barabás készített (Barabást azóta leváltotta a Detox zenekarból ismert Antal Patrik-Adrián). Íme a premier:

Bővebb infók, hírek a Decay zenekarról és az új albumról: www.facebook.com/DecayOradea


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás