Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BURIAL - 'Hellish Reaping Screams' címmel új dalt mutatott be a brit black metal banda


2020-03-20

A Manchester-ből származó, black metalista Burial zenekar megosztotta soron következő albuma, a 'Satanic Upheaval' első nyilvános dalát.

A 'Satanic Upheaval' a Burial zenekar harmadik stúdiólemeze. Hasonlóan a banda többi kiadványához, ezen az albumon is "okkult témák és mizantróp világnézetek keverednek klasszikus black metal zenével". Az albumot Chris Taylor hangmérnök közreműködésében vették fel, a Noiseboy Stúdió falai között. A maszterizálást a Foel Stúdióban végezte el a híres Chris Fielding (Conan, Electric Wizard, Primordial, Winterfylleth).

A tracklista:
01. Encircled By Wolves
02. Void Of Decay
03. Hellish Reaping Screams
04. Beneath The Filth
05. Destruction Absolute
06. Decayed By Time
07. Barren Lands
08. Devour Your Soul
09. Satanic Upheaval
10. Curse By The Light

A 'Satanic Upheaval' május 8-án jelenik meg, az Apocalyptic Witchcraft kiadó jóvoltából; méghozzá limitált kazettán, digipak CD-n és digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az első nyilvános dal, a 'Hellish Reaping Screams' lentebb elérhető vizualizációs videó formájában. Ezt így kommentálta a banda: "Alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa a 'Hellish Reaping Screams' című gyilkos nótát, ami tele van mocskos, okkult horror-témákat és piszkos riffekkel - nem is beszélve a könyörtelen blastbeat-ekről és a jóöreg black 'n ' roll műfaj beütéséről!".

A Burial zenekar nem mellesleg 2020-ban ünnepli fennállása 15. évfordulóját, aminek alkalmából a trió a tavasz és nyár folyamán lebonyolít néhány brit fesztivál-fellépést (koncertet adnak például a londoni Incineration Fest-en és az Ulverston-beli Legions ov Darkness fesztiválon is). A teljes turné-beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás