Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THINK OF A NEW KIND - negyedik stúdióalbumát adta ki a francia melo-death banda; itt az új klip!


2020-03-19

A francia melodic death metal banda, a Think Of A New Kind 'Ideals Will Remain' címmel látta el új albumát, amit a Verycords Records dobott piacra február végén.

A Think Of A New Kind ezt megelőzően három nagysikerű albumot adott ki, és két nagyszabású európai turnét bonyolított le. A 2007-ben alakult, párizsi csapatot világszerte ismerik és elismerik, köszönhetően zenéjük erőteljes, thrash / melodic death metal-hatásokkal felszerelt, agresszív és egyben dallamos mivoltának.

Legújabb kiadványuk, a február 28-án megjelent 'Ideals Will Remain' egy ambíciózus koncept-album, ami poszt-apokaliptikus science fiction-témákat ötvöz kortárs popkultúrával; ezáltal garantáltan felkelti a hasonló stílusú filmek és képregények (Fahrenheit 451, Batman, Mad Max, Watchmen, stb.) rajongóinak figylemét. Hogy még eredetibb legyen a koncepció, a Think Of A New Kind a Marvel Studios egyik híres animátorát, Marcelo Ferreirát kérte fel, hogy alkosson meg egy egyedülálló képregényt, leképezvén az album dalainak történetét.

"Egyfajta disztópikus helyzetről van szó, amikor is minden rendszer összeomlik" - nyilatkozta Raf Pener énekes a koncepció kapcsán. "A nagy vállalatok, a korrupt kormányok és a különféle szélsőséges csoportok kifejlesztettek egy egyedi terror-platformot, ahol a kreatív expresszió és a lázadás kultúrája minden formában tiltott. Egy lázadó csapat azonban az árnyék mögött létrejön, hogy összegyűjtsön minél több követőt, akikkel összefogva közösen harcolhatnak a szabadságért, és tanulhatnak a múlt hibáiból. Igaz, hogy ez a történet nem áll messze attól, ami jelenleg is zajlik a világban...?!".

Az amerikai modern metal és a skandináv melo-death műfaj jellegzetes elemeit ötvöző, 10 számos 'Ideals Will Remain' album hanganyagát HK keverte és maszterizálta, a Vamacara Stúdió (Loudblast, Dagoba) falai között.

A tracklista:
01. Anima
02. Last Days Of Deception
03. The Pledge
04. Shadow Hill
05. The Phantom
06. EVE
07. Survivance (feat. Daniël de Jongh / Textures)
08. Dead End’s Night
09. Pyro Ent.
10. The Essence

A 'The Pledge' című szám hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető.
"A 'The Pledge' dal bebizonyítja, hogy új lemezünkön minden rajta van, amiről a Think Of A New Kind ismerszik: súlyos és technikás riffek, ritmusos és dallamos zenei témák" - mondta Pener.

Bővebb infók a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/thinkofanewkind


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás