Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

IN TENEBRIZ - 11. nagylemezével készült az orosz black-doom projekt; itt az új dal, az 'Into Crimson Oblivion'!


2020-03-20

Az In Tenebriz - amit egyetlen tag, a multi-instrumentalista Wolfir alkot - 'Bitter Wine of Summer' címmel adja ki új nagylemezét, április 27-én.

A 2005-ben alakult In Tenebriz - néhány kezdetleges próbálkozást követően - 2010-ben adta ki első jelentős művét, az 'Everfrost Symphony II'-t, mellyel meghatározta alapvetően hűvös és zord drone-ambient zenéjű alapjait. 2012-ben megjelent a 'Kingdom of Cold' album, ami jóval inkább "atmoszférikus dark metal" zenét tartalmazott. Az In Tenebriz minden lemezét egy bizonyos koncepció köti össze - ez az évszakok témája. Az utóbbi években a projketre inkább az atmoszférikus black és doom metal zene jellemző, némi poszt-metalista beütéssel. A zene és a dalszövegek szerzője (egyben kivitelezője) egyetlen személy, aki Wolfir művésznéven alkot; habár két vokalista, Katharos és Shoggoth (Lauxnos, The Fall Of One Man, Emptiness Soul, stb.) több alkalommal is részt vett már astúdiós munkákban.

Az In Tenebriz új, 'Bitter Wine of Summer' című albumával - ami a 2018-as 'Winternight Poetry' folytatása - Wolfir lezárja az évszakokról szóló In Tenebriz-albumok koncepcióját. Az új lemez koncepciója Ray Bradbury 1957-es regénye, a Dandelion Wine történetének alapszik. A dalszövegi főhős az album egyes dalaiban "megízleli a nyár jellegzetességeit - kezdve a perzselő forróságtól, egészen a pusztító mennydörgésekig; felismervén ezáltal az idő mulandóságát".

A 'Bitter Wine of Summer' albumot többek közt a korai Katatonia / Paradise Lost / Draconian / Cemetary albumok rajongóinak ajánlják a kiadók; azaz az orosz Satanath Records és a GrimmDistribution, melyek 2020. április 27-én dobják piacra a lemezt.

Az új album borítója és dallistája így néz ki:

01. With A Taste Of Wormwood
02. Bitter Wine Of Summer
03. Into Crimson Oblivion
04. Stellar Dust
05. Grass Still Remembers Your Trace
06. Heart In The Pattern Of Roots
07. The Birth Of August
08. Let The Night Do The Talking

Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni. Ízelítőképpen alább meghallgatható a 'The Birth Of August' és az újonnan megjelent, 'Into Crimson Oblivion' című tétel:

A lenti lejátszón meghallgatható az In Tenebriz előző lemeze, a 'Winternight Poetry' teljes egészében:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás