Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A néhai Bruce Corbitt utolsó performansza hallható a RABID FLESH EATERS új albumán


2020-03-21

A veterán texasi thrash / death metal banda, a Rabid Flesh Eaters stílszerűen 'R.F.E.' címmel adja ki második nagylemezét, 2020. április 11-én.

A több mint 30 évvel ezelőtt alakult Rabid Flesh Eaters az évek során mit sem engedett lendületéből és intenzitásából. Új albumuk, az 'R.F.E.' nyolc vadonatúj, durva és súlyos, tempós és dinamikus dalt tartalmaz. A 2016-os 'Reign of Terror' folytatásaként megjelenő 'R.F.E.' új sztenderdeket állít a speed metal műfaj előtt, egyben fejet hajt a banda régi elvtársa, a texasi metal-legenda Rigor Mortis egyes tagjai - Harden Harrison dobos, Casey Orr basszusgitáros, valamint a két néhai zenész, Mike Scaccia (1965-2012) és Bruce Corbitt (1962-2019) előtt.

Érzésünk szerint Mike Scaccia és Bruce Corbitt spirituális energiája minden nap velünk van, amikor zenélünk, vagy amikor csak együtt lógunk" - mondta a Rabid Flesh Eaters basszerosa, John Hill. "Amikor megtörtént a két tragédia, és elvesztettük barátainkat, akik hosszúéveken keresztül együtt zenéltek velünk, bátorítottak minket, rájöttünk, hogy itt az idő végre hivatalosan is fejet hajtani az ő örökségük előtt. Úgy éreztük, megtettünk mindent, hogy igazságot adjunk az általuk szerzett daloknak, és az 'R.F.E.' életben tartsuk az ő lelküket".

John Hill basszusgitáros mellett Mike Taylor gitáros, Ricky Wilson énekes és AJ Tate dobos alkotja az R.F.E. felállását. Az album 'Contagious Contamination' című számában Ed Velez dobol.

Az 'R.F.E.' albumon a texasi thrasherek három klasszikus Rigor Mortis-nótát turbóztak fel: az egyik a "könyörtelen és gyilkos háborús dráma", a 'Die In Pain'; a másik az intenzív ütős-témákkal felszerelt", instrumentális 'Welcome To Your Funeral'; a harmadik pedig a "vérrel, pusztulással és bosszúval teli" 'Contagious Contamination'. Az album "fájdalommal és gyötrelemmel felvértezett, súlyos hangzású" címadó dalában pedig nem más, mint a néhai Rigor Mortis énekes, Bruce Corbitt valahavolt legutolsó vokál-performansza hallható.

A Rabid Flesh Eaters ettől független véletlenül sem egy Rigor Mortis tribute-banda. Annak ellenére, hogy az 'R.F.E.' lerója tiszteletét a banda régi barátai előtt, az új albumon erősen érezhető érezhető a 2016-os 'Reign of Terror' lemezen kifejlesztett, egyedi stílus, speciális agresszivitás, mely által bátran kijelenhető, hogy az R.F.E. a modernkori speed metal műfaj egyik elsőszámú zászlóvivő bandája.

Az 'R.F.E.' albumot itt lehet előrendelni.

Lentebb elérhető a 2016-os 'Reign of Terror' album egyik száma, a 'Lycanthrope' újonnan megjelent videoklipje. E dal producere egyébként a néhai Mike Scaccia (Rigor Mortis, Ministry) volt, aki gitárszólójával is közreműködik a felvételen.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás