Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a PILE OF PRIESTS új száma, az 'Exile Unto Divination'!


2020-03-24

A denveri death / thrash metal banda öt év után tér vissza új nagylemezzel.

A Pile Of Priests az Extreme Metal Music kiadóval - az olasz Rockshots Records leányvállalatával - kötött lemezszerződést, aminek értelmében 2020. május 22-én jelenik meg a banda új albuma (amit a csapatról neveztek el).

A 'Pile of Priests' egy "sötét és dallamos, egyben progresszív death metal album, ami kétségkívül mérföldkőként fog szerepelni a banda történetében". A 'Pile of Priests' - ami a 2015-ös 'Void to Enlightenment' nagylemez és a 2017-es 'Tenebrous Labyrinth' EP folytatása - egy koncepcionális album, ami egy fikcionális univerzumba repíti a hallgatókat, bemutatván egy száműzetésben élő herceg történetét, aki arra törekszik, hogy véget vessen elmebajos apja uralkodásának.

"Érzésünk szerint a rajongók meglepetten fogják konstatálni az új album bizonyos elemeit, de ugyanakkor nagyon elégedettek lesznek azzal, amit hallanak. Mindenki megtalálja a magának valót ezen a lemezen: erőteljes vokálok, könyörtelen riffelés, dallamos szólók és libabőrt okozó, harmonikus zenei megoldások - ezek mind felfedezhetők az új dalokban" - közölte a banda.

A tracklista:
01. Intro
02. The Aversion
03. Death Of The Paragon
04. Exile Unto Divination
05. Conjunction Of Souls
06. The Threshold
07. Deus Delenda Est
08. Bloodstained Citadel
09. The Restitution

Az első nyilvános dal, az 'Exile Unto Divination' alább meghallgatható, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/pileofpriests


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás