Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Elhunyt a STRESSBALL gitárosa, Lennon Laviolette


2020-03-24

A kilencvenes években aktív, New Orleans-i sludge metal banda, a Stressball egykori pengetőse mindössze 50 évet élt.

[A kép bal oldalán látható] Lennon Laviolette komoly máj- és vese-problémákkal küzdött az utóbbi években (halálának semmi köze a COVID-19 vírushoz). A Stressball zenekar eredeti felállásának ő a második elhunyt tagja; Steve Gaille énekes [a képen balról a második személy] ugyanis 2014-ben vesztette életét.

A Stressball zenekar - amit a későbbiekben a Superjoint Ritual tagjává vált dobos, Joe Fazzio alapított - 1993-ban adta ki első és egyetlen albumát, a Pavement Music Records jóvoltából. A Stressball és (a szintén a Pavement kötelékébe tartozó) Crowbar volt annak idején a New Orleans-i sludge-színtér két legjelentősebb bandája. A két csapat a kilencvenes években több alkalommal is turnézott közösen; maga a Stressball pedig előzenekarként fellépett többek közt az Eyehategod, az Exhorder, az Acid Bath és a Graveyard Rodeo társaságában is.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás