Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

FEUERSCHWANZ - új stúdióalbumot és feldolgozás-lemezt jelentett be a német "középkori" metalbanda


2020-03-25

A Feuerschwanz idén nyáron kiad egy 'Die sieben Todsünden' című feldolgozás-albumot, valamint egy vadonatúj nagylemezt, amit 'Das elfte Gebot' címmel láttak el.

Mint kiderült a 2018-as 'Methämmer' album folytatása, a 'Das elfte Gebot' 2020. június 26-án jelenik meg, a Napalm Records jóvoltából. Ezzel kapcsolatban hamarosan közzéteszik a részleteket...

Az új album első single-dala, a 'Metfest' immáron elérhető digitális single, valamint videoklip formájában. A dal hivatalos videóját 2019 decemberében forgatták, a banda azonos elnevezésű rendezvényén, melynek során fennállásuk 15. évfordulóját ünnepelték. Az új kisfilmben a nagyszabású teltházas bulit és a Feuerschwanz koncertjeinek energikus mivoltát foglalták össze, "minden folmetalista viking, törpe és harcos számára"!

A 'Das elfte Gebot' nagylemez megjelenésével egyidőben a banda kiad egy 'Die sieben Todsünden' című feldolgozás-albumot is, melyen olyan német és nemzetközileg elismert előadók egyes dalainak "Feuerschwanz-osított" verziói lesznek megtalálhtók, mint a Powerwolf, a Sabaton, a Rammstein vagy épp Ed Sheeran.

A banda közleménye ennek kapcsán így szól: "Vannak olyan dalok, amiket sose kéne feldolgoznia senkinek. Ezek többnyire agyonjátszott örökzöldek, vagy éppen alkohollal fűtött suli-bulik klasszikusai. Minden metalista bête noire-ja... Vagy úgy is mondhatjuk, hogy olyan dalok ezek, amik eredetileg is tökéletesek; nincs mit csiszolni rajtuk. Na már most: mi belevetettük magunkat a sláger-parádék poklába; egyúttal pedig felemelkedtünk a zenei hősök mennyországába, hogy összegyűjtsük számotokra a legkegyetleneb bűnöket. A folk metal Fekete Könyvét kapjátok kézhez. Olyan dalokat, melyeket nem kellett volna a Feuerschwanz kezébe adni... de mégis megkaparintottuk őket! EZ A HÉT FŐBŰN!".

A 'Die sieben Todsünden' albumon az alábbi feldolgozások kaptak helyet:

"Ding" - Seeed
"Hier kommt Alex" - Die Toten Hosen
"Amen & Attack" - Powerwolf
"I See Fire" - Ed Sheeran
"Gott mit uns" - Sabaton
"Limit" - Deichkind
"Engel" - Rammstein

Hamarosan jönnek a friss hírek az új albumok kapcsán...

A Feuerschwanz jelenlegi felállása így néz ki:

Hauptmann Feuerschwanz - ének, gitár
Johanna von der Vögelweide - hegedű, nyenyere
Sir Lanzeflott - dobok
Jarne Hodinsson - basszusgitár
Prinz Hodenherz - rézfúvós hangszerek, vokálok
Hans der Aufrechte - gitár

Bővebb infók, hírek a bandáról: feuerschwanz.de


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás