Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE HALLOWED CATHARSIS - itt a kanada tech-death banda új videoklipes dala, a 'Breeding Pits'!


2020-03-25

A Vancouver-ből származó progresszív / technikás death metal banda, a The Hallowed Catharsis 'Killowner' címmel adja ki negyedik mini-albumát június 2-án, a Lacerated Enemy Records jóvoltából.

A The Hallowed Catharsis egy öttagú, progresszív / technikás death metal zenében utazó banda, amit Vancouver-ben hoztak létre 2013-ban. A csapat fennállása során két alkalommal is körbeturnézta Kanadát (felléptek például az Armstrong Metal Fest-en is), valamint számos koncertet adtak többek közt a Veil Of Maya, a The Faceless, a Voivod és az Archspire előzenekaraként.

2020-ban megjelenik a zenekar vadonatúj EP-je, a 'Killowner', ami a 2017-es mini-album, a 'Solar Cremation', valamint a 2019-es single, a 'The Gaia Expulsion' folytatása. A Lacerated Enemy Records június 2-án dobja piacra a 'Killowner' EP-t, ami egy "kiszámíthatatlan, brutális és végtelenül technikás, egyben fülbemászóan dallamos anyag".

A digitálisan és CD-n megjelenő 'Killowner' album az alábbi lejátszó révén rendelhető elő:

Az új EP első single-dala, a 'Breeding Pits' itt megtekinthető hivatalos videoklip formájában:

Bővebb infók, hírek a zenekarról: www.thcdeath.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás