Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BPMD - négy legendás metalzenész egyesítette erejét az új szupergroupban


2020-03-25

A Napalm Records mutatta be új igazolását; egy vérbeli all-star metalbandát, amit az Overkill, a The Winery Dogs, valamint a Dream Theater és a Machine Head egykori tagjai alkotnak.

Az új heavy metalista formáció - amit BPMD-nek neveztek el - felállását Bobby Blitz (Overkill) énekes, Mike Portnoy (The Winery Dogs, Sons Of Apollo) dobos, Mark Menghi (Metal Allegiance) basszusgitáros és Phil Demmel (Vio-Lence, ex-Machine Head) gitáros alkotja. A BPMD hivatalosan 2019 nyarán alakult meg, azzal a céllal, hogy klasszikus rock-nótákat adjanak elő, heavy metal-körítéssel megfűszerezve, pusztán szórakozás és szórakoztatás céljából. Ami tehát a BPMD: egy hatalmas rock-buli, a világ legnagyobb zenei tehetségeinek részvételével.

Mark Menghi basszer így nyilatkozott: "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük a BPMD projektet. Tavaly nyáron jött az ötlet, hogy létre kéne hoznunk egy őrületes megmozdulást, és most tessék, itt is vagyunk! Kevesebb mint egy évvel később - egy nehéz időszak közepette - komolyan is belevághatunk a dologba. A bolygónak szüksége van valamire, ami jót, pozitívat sugároz, én pedig 100%-ig, teljes szívvel hiszek benne, hogy a mi dalaink képesek erre a trükkre. Öveket becsatolni - jön a BPMD...".

A BPMD frontembere, Bobby Blitz hozzátette: "A BPMD dalszerzői és stúdiós munkái fantasztikus élményt jelentenek számunkra. Általuk visszatérhettünk a gyökereinkhez; sőt, még annál is mélyebbre. Ahogy haladtunk előre a folyamatokkal, mindannyian ráébredtünk, hogy itt valami igazán különleges van készülőben - erre figyelt fel a Napalm Records is; konkrétan első hallás után!".

A BPMD tehát az osztrák Napalm Records-szal kötötte meg első, világraszóló lemezszerződését. Hamarosan bejelentik az all-star banda bemutatkozó albumát, és közzéteszik az első ízelítőket...

A BPMD első koncertjét New Jersey-ben rendezik meg, az Old Bridge-beli Bulldozer Bash 5 klubban, 2020. május 30-án. A jótékonysági koncert bevételeit a 100%-ban non-profit Old Bridge Militia Alapítvány javára írják jóvá. Minderről bővebb infók itt olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás