Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [495. rész]


2020-03-28

Epikus és grandiózus muzsika, valamint a természet képei vetülnek elénk ezen a tavaszi hétvégén.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 495. rész

CÂN BARDD - 'An Evolving Painting'

A Cân Bardd egy svájci, epikus / atmoszférikus folk-black metal projekt, ami 2016 óta létezik. A Caladan Brood, az Elderwind, a Saor és a Gallowbraid hatására megalakult Cân Bardd-ot az akkoriban 18 éves Malo Civelli alapította, azzal a céllal, hogy "agresszív és kemény, egyben dallamos és hangulatos zenei platformot biztosítson érzelmeinek és sajátos ötleteinek".

A dalszerzésért, a nagyzenekari témákért, valamint a gitár-, basszusgitár- és ének-témákért felelős Civelli 2016 végén vette maga mellé Dylan Watson (ex-Deus Ex Machina, Kassogtha, AM:PM) dobost. A duó mindeddig két nagylemez tett le az asztalra a Cân Bardd színeiben: a 2018-as 'Nature Stays Silent'-et és a 2019-es 'The Last Rain'-t. Mindkét albumot a német Northern Silence Productions kiadó gondozza.

A koncerteken Nicolas Bise (AM:PM, Norvhar, Path Of Desolation) szólógitáros-vokalista és Matt Favrr (Norvhar, Peace Is Just A Break, ex-Anachronism) ritmusgitáros-vokalista kíséri a Cân Bardd két alap-tagját.

2020 novemberében és decemberében nagyszsabású európai turnét bonyolít le a banda; méghozzá a legendás Borknagar előzenekaraként, a Saor társaságában.

Bővebb infók, hírek a projektről és a konertekről: www.facebook.com/CanBardd


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás