Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VITAM ET MORTEM - 'Aqueronte' című számához készített videoklipet a kolumbiai death metal banda (premier)


2020-05-08

A Vitam Et Mortem új, 'El río de la muerte' ("A Halál folyója") című stúdióalbuma április 13-án jelent meg, az orosz Satanath Records és az ecuadori Exhumed Records jóvoltából.

A Vitam Et Mortem immáron 18 esztendeje van jelen a színtéren. Mindeddig öt stúdióalbumot adott ki a banda - ezidő alatt pedg kifejlesztette sajátos, egyedi hangzását. Zenei identitásuk meglehetősen gazdagon van ellátva népzenei és ritualisztikus elemekkel, de alapvetően nyers durva és gyors death metal muzsikában utaznak.

2020-ban megjelent a kolumbiai banda hatodik, 'El río de la muerte' ("A Halál folyója") című stúdióalbuma, amit egy koncepcionális lemez, mely bemutatja kolumbia hadi történetének utóbbi 60 évét, egyúttal pedig párhuzamot von a kolumbiai Magdaléna-folyó és a görög mítológiákból ismert Acheron-folyó történelme között...

Az új album hanganyagát Stockholmban keverte véglegesre Jari Lindholm; ○a végleges simításokat pedig Kanadában, Vancouver-ben végezte el Gustavo Adolfo Valderrama. Az alább látható lemezborító Carlos Jácome műve.

A tracklista:
01. El río de la muerte (Obertura)
02. Los cuerpos en el río
03. La danza de los gallinazos
04. Aqueronte
05. El animero
06. Barquero de los muertos
07. Plegaria a los muertos
08. Nomen nescio
09. Yo soy el siguiente muerto (2020-as verzió)
10. Ritos de muerte (Masacre feldolgozás)

Az album megrendelhető 500 példányszámra limitált CD-n, valamint digitális formában. A 'Barquero de los muertos' és a 'Los cuerpos en el río' című számok lentebb meghallgathatók ízelítőképpen; itt pedig megtekinthető az 'Aqueronte' című szám újonnan közzétett videoklipje:

A Vitam Et Mortem jelenlegi felállását Julián David Trujillo Moreno énekes-gitáros / dalszövegíró és Julián Felipe Rodríguez (Haborym) dobos-vokalista alkotja. A koncerteken Arley Flórez (Maldito) gitáros és Irkalla basszer kíséri a két alap-tagot.

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás