Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [497. rész]


2020-04-04

Ma a harcos útját követjük nyomon, sárkányok hátán.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 497. rész

WARRIOR PATH - 'Riders Of The Dragons'

A Warrior Path egy görög heavy / power metal banda, ami 2019-ben adta ki debütáló lemezét. A zenekart Andreas Sinanoglou gitáros / dalszerző alapította. Mellette Dave Rundle dobos alkotja a hivatalos felállást, de 'Warrior Path' albumon a Firewind gitáros-billentyűse, Bob Katsionis (aki egyben a banda menedzsere) és a Beast In Black énekese, Yannis Papadopoulos is szerepel.

Az athéni székhelyű bandára - saját bevallás szerint - az Iron Maiden, a Riot, a Crimson Glory, a Running Wild, a Manila Road, a Bathory és a Battleroar zenekarok voltak a legnagyobb hatással.

A 'Warrior Path' album limitált CD-n és bakeliten, valamint digitális formában is megjelent, 2019. március elsején, a Symmetric Records gondozásában. Később, a nagy sikerekre való tekintettel a Rubicon Music és a Dark Lore kiadók is piacra dobták a lemez CD-verzióját. A különféle változatok a banda Bandcamp-oldalán rendelhetők meg.

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/warriorpathgr


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás