Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKARZ - itt a görög death metalisták új dala, a 'King Of God'!


2020-04-07

A görög Skarz zenekar első albuma 'What Remains' címmel jelenik meg április 21-én, a Satanath Records, a More Hate Productions és az Exhumed Records jóvoltából.

A Skarz két alapítója, Kostas Sarcastic (gitár, ének) és Dimon's Night (dob, basszusgitár) hosszú ideje együtt zenél, de csak 2019-ben határozták el, hogy egy új, közös projektben egyesítik erejüket. A Skarz dalszövegi tekintetben meglehetősen sokféle témával foglalkozik, de elsősorban a "sötét megvilágításba helyezett társadalmi problémák" vannak terítéken. Zenei szempontból pedig a '80-as évek végének és a '90-es évek elejének klasszikus death metal muzsikája volt rájuk a legnagyobb hatással. Vagyis többek közt a Death, az Obituary, a Deicide és a Benediction rajongóinak ajánlott a Skarz debütáló albuma, amit 2019 februárja és júliusa között rögzítettek, a Demons Stúdió falai között. A keverést és a maszterizálást maga Dimon's Night végezte el; a logó és a lemezborító pedig a Paint-It-Black Design műve.

A tracklista:
01. Skarz
02. What Remains
03. Serpent Of Darkness
04. Talking Dead
05. Premonition
06. Deathing Till T(h)rash
07. Family Obligation
08. Kind Of God
(Játékidő: 35:40)

Az album előrendelhető 500 példányszámra limitált CD-n és digitális formában. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Talking Dead' és az újonnan megjelent 'King Of God' című szám:

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás