Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a SYMBOLIK debütáló, 'Emergence' című albumát!


2020-04-07

A Symbolik egy kaliforniai, technikás melodic death metal banda, aminek első nagylemeze, az 'Emergence' április 10-én, pénteken jelenik meg, a The Artisan Era kiadó jóvoltából.

A Symbolik 9 évvel a bemutatkozó, 'Pathogenesis' című EP megjelenése után tér vissza első nagylemezével, ami egy valódi "neo-klasszikus magnum opus". Egy "hiper-melodikus, szimfónikus töltetű, black metal / technikás death metal-anyagra" kell számítani az 'Emergence' formájában, ami a The Artisan Era közleménye szerint "garantáltan az idei év egyik legerősebb death metal albuma" lesz.

Az 'Emergence' album erősen ajánlott többek közt a The Black Dahlia Murder, a Vale Of Pnath, a Dimmu Borgir, az Inferi és az Alterbeast rajongóinak.

A tracklista:
01. Augury Of Ancients
02. Invoking Oblivion
03. A Tyranny In Decay
04. Corridors Of The Consumed
05. Dirge Of All Creation
06. Coalescing The Void
07. In Servitude Of Silence
08. Souls Of Deception
09. Perceptions Of Reality
10. When Eternity Collapsed

A rendeléseket itt lehet leadni. Alább a teljes lemez meghallgatható:

Lentebb megtekinthető az 'Invoking Oblivion' című szám szöveges videója:

A Symbolik felállását Chris Blackburn énekes, Allen Burton (ex-Alterbeast) és Taylor Whitney gitárosok, Daniel Juarez basszusgitáros és Brandon Clevenstine dobos / szimfónikus zene-felelős alkotja.

A Symbolik Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás