Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

20 év után új dalokkal tért vissza a norvég rockbanda, a TALES OF DHVARAS


2020-04-07

A Tales Of Dhvaras immáron két vadonatúj dalt is letett az asztalra.

A Tales Of Dhvaras a '90-es évek elején kezdte el játszani sajátos műfaját, amit "Skogsrock" ("Forest rock") jelzővel illettek. A norvégiai Groruddalen-ből származó bandát a természet szépsége és nyers ereje ihlette dalai megírásában. Minden szerzeményüket klasszikus gitáron írják, és dallamos, hangos, muzikális tájképek révén.

2019 őszén a banda alapítója, Kyrre Riksen rálelt egy régi, elveszettnek hitt demó-szalagra, amit visszahallgatván nem volt elégedett a hangzással; ezért úgy döntött, 20 év kihagyás után ismét stúdióba vonul, hogy újra "felébressze Dhvaras lelkét", és újrahangszerelt formában kiadja ezeket a dalokat.

Kyrre 2019 szeptemberében ismerkedett meg James Regout dobossal, akivel közösen Londonban béreltek egy próbatermet, ahova elhívták a Tales Of Dhvaras egykori basszusgitárosát, Ruben Drage De Leon-t is.

Az újjáalakult banda első visszatérő dala, az instrumentális 'Geiranger' - amit hivatalos formában a londoni Buffalo Stúdióban rögzítettek - 2020. március 27-én jelent meg. A jelenlegi COVID-19 járvány okán egyelőre nem tudják kiadni a teljes értékű albumot, de addig is digitális single-ként jelentetik meg az újonnan rögzített dalokat. A Tales Of Dhvaras visszatérő lemez 2020 őszén / telén jelenhet meg.

Hamarosan közzéteszik a második, 'Full Speed Or Nothing' új dalt is...

A Tales Of Dhvaras Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás