Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DESOLATOR - 7 év után új nagylemezt rögzített a svéd old-school death metal csapat; itt vannak az első új dalok!


2020-08-07

A svéd OSDM banda, a Desolator 2020 őszére ígéri régóta várt, második nagylemezének megjelenését.

"Készüljetek vérbeli svéd death metalra! A Desolator új albuma végre elkészült. Egy igazi, amerikai és skandináv beütésekkel felvértezett, old-school death metal anyagra számíthattok" - közölte a Desolator.

A 2020 őszén megjelenő, 'Sermon of Apathy' című nagylemez a 2013-as 'Unearthly Monument' album és a 2016-os 'Spawn of Misanthropy' EP folytatása lesz. A mini-lemez dalaihoz hasonló témákra kell számítani, annyi különbséggel, hogy a kompozíciók, a hangszerelés és a dalszerzői munka ezúttal jóval kiforrottabb, kimunkáltabb; az össz-hangzás pedig minden korábbinál ambíciózusabb hatású. "Nagyobb, ütősebb és kegyetlenebb, mint valaha"!

A Desolator nem titkoltan az Immolation-t és a Morbid Angel-t tekinti legnagyobb hatásának, de dalaikat nagy mértékben meghatározza a klasszikus svéd death metal stílus is. "Nem feledkezünk meg a riffekről és a durva ritmusokról. Nem mellesleg a Nile-ból ismert Karl Sanders vendégként szólózik az új album epikus záró-tételében! Ezzel egy álmunk vált valóra. Új szintre emeltük a Desolator-t!".

A 'Sermon of Apathy' 2020. szeptember 4-én jelenik meg, a Black Lion Records jóvoltából, rajta 7 vadonatúj kompozícióval.

A lenti lejátszó révén megrendelhető az album (digitálisan és CD-formátumban), valamint meghallgatható az első három nyilvános dal, a 'Portal Tomb', a 'Creatures Of Habit' és a 'The Great Law Of The Dead' című záró-tétel, amiben nem más, mint a Nile-ból ismert Karl Sanders vendég-szólózik:

A Desolator jelenlegi felállását Stefan Nordström és Joakim Rudemyr gitáros-énekesek, Jonas Bergkvist basszusgitáros-vokalista és Victor Parri dobos alkotja.


DESOLATOR - 7 év után új nagylemezt rögzített a svéd old-school death metal csapat; itt vannak az első új dalok!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás