Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Debütáló szóló-klipjét mutatta be a QUIET RIOT basszusgitárosa, Chuck Wright


2020-05-05

Chuck Wright basszusgitáros (Giuffria, Quiet Riot, House Of Lords) bemutatta legelső szóló-dala, a 'The Weight Of Silence' hivatalos videoklipjét.

Wright elmondta: "Ahogyan belevetettük magunkat az elszigeteltség mélységébe, és néztük ahogy a korábban látványosságokkal bővelkedő New York City szellemvárossá válik, valamint kialszik tizenkét-millió fény Las Vegas-ban és elsivatagosodik a Sunset Strip, jómagam előszedtem akusztikus gitáromat (ilyen utoljára fényévekkel ezelőtt történt), és elkezdtem zenét szerezni, amibe beleírtam, mit érzek az életünket jelenleg sújtó krízis kapcsán.Nem voltak napirendjeim; csak az érzéseimből merítkeztem. Atzán később összevágtam különféle hangszereken való játékom felvételeit, majd pedig az apokaliptikus városképek, a csendes utcák és a bezártság szépsége által megihletve megalkottam egy új, zenei science fiction-projektet".

Wright első szóló-dalának videoklipje, a 'The Weight Of Silence' alább megtekinthető.

"Iratkozzatok fel csatornámra; mert hamarosan bemutatom a többi videoklipemet is!".

"Külön köszönet az én Marimnak, amiért bátorított engem abban, hogy újra gitárt ragadjak és ismét zeneszerzésbe kezdjek".

Chuck Wright egy los angelesi származású basszusgitáros, grafikus dizájner, producer akit legtöbben a többszörös platinalemezes heavy metal banda, a Quiet Riot tagjaként ismernek. A legendás bandához 1982-ben csatlakozott. Ő basszerozik a klasszikus 'Metal Health (Bang Your Head)' és 'Don't Wanna Let You Go' dalokban, valamint ő vokáljai hallhatók a legendás 'Metal Health' album összes dalában.

Wright a '80-as és '90-es években több alkalommal is kilépett és újracsatlakozott a Quiet Riot-hoz - legutóbb 2005 augusztusában lépett újra be a csapatba, a Rock Never Stops turné kezdetén, és egészen 2007 októberéig (az énekes Kevin DuBrow haláláig) tagja maradt a felállásnak. Három év kihagyás után a banda újjáalakult egy új énekessel - Wright azóta is tagja a zenekarnak. Legutóbb a 2019-es 'Hollywood Cowboys' albumon basszusgitározott.

Wright mindemellett megfordult a House Of Lords zenekar (melynek színeiben négy stúdiólemezt rögzített); annak idején pedig a kultikus Giuffria zenekarban játszott. A zenész teljes munkássága itt böngészhető.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás