Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Első nagylemezét adja ki a berlini pszichedelikus sludge-doom banda, a LARES - itt az új dal, a 'Grey Haze'!


2020-05-06

A pszichedelikus / blackened doom / sludge metal zenében utazó Lares 'Towards Nothingness' címmel jelenteti meg első teljes értékű nagylemezét június 20-án, az Argonauta Records jóvoltából.

A négytagú, berlini székhelyű Lares együttes 2015-ben alakult. Zenéjükben a post-metal, a pszichedelikus doom metal, az ambient prog-rock és a black metal műfajok sajátos elemei fedezhetők fel. A csapat 2017-ben jelentette meg debütáló EP-jét, ami nagy sikereket aratott világszerte. Néhány nagyszabású turnét követően a banda ezután nekilátott első nagylemeze, a 'Towards Nothingness' munkálatainak, melyek Jan Oberg (Earth Ship / Grin) hangmérnök társaságában zajlottak, a berlini Hidden Planet Stúdióban. Az új hanganyag keverését és maszterizálását továbbá a híres portlandi Audiosiege Stúdióban végezte el Brad Boatright. Ezt követően a bandát leigazolta az olasz Argonauta Records; így a 'Towards Nothingness' megjelenési dátuma is nyilvánossá vált: 2020. június 20-án lát napvilágot a nagylemez, az alább látható, Mariusz Lewandowski által készített borítóval:

Elsőként a 'Grey Haze' című számot mutatták be, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Íme a premier:

A Flavio Cafiso énekes-gitáros, Jörn Zennberg basszusgitáros, Simone Lamberti gitáros-billentyűs és Mike Alksnis dobos alkotta Lares zenekarról bővebb infók a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás