Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SANCTIFYING RITUAL - 12 év után megjelenik a német death metal banda első nagylemeze


2020-05-06

A 2008-ban alakult, német Sanctifying Ritual zenekar idén kiadja valahavolt legelső nagylemezét, amit az Iron Bonehead Productions vett gondozása alá.

"Hét évnyi rémálom után a Sanctifying Ritual váratlanul visszatér, hogy mocskos és primitív death metal zenével kísértse a gyanútlan emberiséget. Nincs kegyelem; nincsenek korlátok, nincs meghunyászkodás. Az Ördög kalandra invitál mindenkit, a Pokol legmélyebb bugyrán át, egészen a fénylő égig, ahol le kell igáznod az Úr birodalmát!"

A Nocturnal Witch, a Serpent, a Silent Death és az Acid Attack egykori és jelenlegi tagjai alkotta Sanctifying Ritual zenekar az Iron Bonehead Productions kiadó jóvoltából jelenteti meg első nagylemezét, amit egyenesen a bandáról neveztek el. A stúdióalbum CD-n, bakeliten és digitálisan jelenik meg, mint a 2013-as 'Storm of Devastation' EP folytatása.

A tracklista:
01. (Tales Of The) Sinister Appearance
02. Into Obscure Abyss
03. Curse Of Evil
04. Obsessed By Gore
05. Carved In Rotten Remains
06. Stained With Rotten Blood
07. Throne Of Evil Atrocity
08. Mankind Devastation
09. Abominable Death Rebels

Alább meghallgatható az 'Into Obscure Abyss' és a 'Curse Of Evil' című szám:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás