Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a BLACK RAINBOWS új videoklipes dala, a 'Universal Phase'!


2020-05-06

A Black Rainbows nevezetű pszichedelikus heavy rock-trió 'Cosmic Ritual Supertrip' címmel adja ki új albumát június 5-én, a Heavy Psych Sounds Records jóvoltából.

A Black Rainbows 2005-ben alakult - eddig összesen nyolc kiadványuk jelent meg; köztük egy split-lemez, a Naam, a White Hills és a The Flying Eyes zenekarok társaságában. A csapat az évek során számos híres szakmabeli zenekarral turnézott - ilyen volt például a Nebula, a Karma To Burn, az Airbourne, a Saviours, a Jucifer, a Farflung, a Naam, az Ancestors, az Entrance Band, a Fatso Jetson, a Witchcraft, a Dead Meadow, a Black Mountain, a Los Natas és a White Hills.

A csapat most bejelentette hetedik nagylemezét, amit 2002. június 5-én ad ki a Heav Psych Sounds Records, 'Cosmic Ritual Supertrip' címmel. Az új lemezre 21 vadonatúj, friss nóta került fel - ezek mindegyikét azzal a Fabio Sforza hangmérnökkel rögzítették (a római Forward Stúdióban), aki az előző, 'Pandaemonium' (2018) című album munkálataiba is besegített.

"A 'Cosmic Ritual Supertrip' egy monolit erő, melyben a gitárok, a dobok és a basszus-témák arcul ütősként érik a hallgatót! Az új album mágikus erejét a '70-es évekből meríti - pontosabban a klasszikus doom-okkult és stoner rock zenét prezentálja mesteri fokon. Több rádió-barát sláger (pl. 'Isolation', 'Master Rocket Power Blast'), doom-hatású nóta ('Universal Phase', 'Saacred Graal') és fülbemászóan dallamos szerzemény ('Radio 666', 'At Midnight You Cry') került fel a banda új nagylemezére, ami a tagok elmondása alapján a valahavolt legjobb BR-anyag".

Az alább látható borító Robin Gnista műve:

Az album megjelenik digitálisan, bakeliten és CD-n is. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Első ízelítőképpen lentebb meghallgatható az 'Isolation' című szám, valamint megtekinthető a 'Radio 666' és a 'Universal Phase' című dalok hivatalos videója (ez utóbbi dal "minden bizonnyal a lemez legkeményebb nótája"):


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás