Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [506. rész]


2020-05-06

Ma az old-school death-grind műfajt népszerűsítjük, egy újonnan megjelent kiadvány formájában.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 506. rész

CAUSTIC WOUND - 'Blast Casualty'

A Caustic Wound egy Seattle-ből származó grindcore banda, melynek felállását a Cerebral Rot és a Fetid frontembere, Clyle Lindstrom vezeti. Mellette a Mortiferum három tagja - Max Bowman és Chase Slaker gitárosok, valamint Tony Wolfe basszer - és a Magrudergrind dobosa, Casey Moore alkotja a csapatot.

A Caustic Wound "könyörtelen és büntető brutál death-grind zenében" utazik, ami leginkább az ilyen műfaj klasszikus, 1992 előtti éráját idézi.

A banda hivatalos debütáló albuma 'Death Posture' címmel jelent meg 2020 áprilisában, a Profound Lore Records jóvoltából, mint a 2018-as 'Grinding Terror' demó folytatása. Hangzását tekintve "úgy szól a nagylemez, mintha valamikor a nyolcvanas évek végén állították volna elő. Köszönhető ez a dalok nyers, erőteljes, sötét és mocskos hangzásának, valamint annak a ténynek, hogy a Caustic Wound koncepciója eltér a napjaink grind-színterére jellemző klinikai, plasztikai, orvosi esztétikától".

A 'Death Posture' albumot egy Detto Vincent Detto nevezetű hangmérnök keverte és Dan Lowndes maszterizálta. A lemez borítóját Jonathan Bauerle készítette. A 14 számos, 26 perces lemez megjelent digitálisan, CD-n és bakeliten, valamint a Headsplit Records jóvoltából kazettán is.

A 'Death Posture' album a Profound Lore Bandcamp-oldalán hallgatható és rendelhető meg.


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás