Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SHINING BLACK - itt a debütáló dal Mark Boals és Olaf Thorsen közös projektjétől: 'Just Another Day'!


2020-05-06

A Frontiers Music Srl jelentette be a Shining Black nevezetű all-star bandát, aminek július 10-én jelenik meg debütáló albuma.

A Shining Black nevezetű projektet Mark Boals (Yngwie Malmsteen, Ring Of Fire, Royal Hunt) énekes és Olaf Thorsen (Labyrinth, Vision Divine) gitáros alkotja. A projekt debütáló albuma egy "feszes melodic metal-anyag", ami Thorsen kivételes dalszerzői munkáját foglalja ötvözi Boals egyedülálló ének-tehetségével.

Eme új metal-kollaboráció gyökerei 2014-ig nyúlnak vissza, amikor is a veterán olasz prog-power banda, a Labyrinth dilemma elé állt: tovább kellett lépniük eredeti frontemberük, Roberto Tiranti nélkül... Hosszas gondolkodás után a banda tagjai úgy határoztak, hogy nem választanak más, mint a legendás Mark Boals-t. Boals rögtön el is vállalta a szereplést, és meg is kezdődtek egy új Labyrinth-album dalszerzői munkálatai, de sajnos időközben - Mark egyéb elfoglaltságai miatt - kiderült, hogy e felállás nem fog megvalósulni stúdiózás tekintetében... Boals kiszállt a Labyrinth-ból, a banda pedig néhány év kihagyást követően ismét visszatért egy új albummal ('Architecture of a God') és Tiranti-val az élen.

Annak ellenére, hogy Mark és Olaf nem tudott együtt dolgozni a Labyrinth színeiben, mindvégig kapcsolatban maradtak egymással, és amikor jött az alkalom - és a Frontiers kiadó ajánlata - a két előadó újra egyesítette erejét: ezzel pedig megszülett a Shining Black projekt!

A Shining Black teljes felállását - az énekes Boals és a gitáros Throsen mellett - Oleg Smirnoff billentyűs, Nik Mazzucconi basszusgitáros és Matt Peruzzi dobos alkotja.

A Shining Black egy "fantasztikus melodic metal-lemezzel mutatkozik be a közönségnek a Frontiers kiadó szárnyai alatt és a jövőben is büszkén viszi majd a műfaj örökké égő lángját".

A 2020. július 10-én megjelenő, 'Shining Black' című album borítója és dallistája így néz ki:

01. The House Of The Fallen Souls
02. The Boogeyman
03. My Life
04. A Sad Song
05. Shining Black
06. Just Another Day
07. Where Are Your Gods
08. The Carousel
09. The Day We Said Goodbye
10. We Fall

Az album első ízelítője, a 'Just Another Day' című szám lentebb meghallgatható. A lemez előrendelési infói itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás