Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Hallgasd végig a kanadai JUNKOWL zenekar debütáló albumát!


2020-06-03

A "stoner riffekel, hardcore-energiával és ritmusos basszus-témákkal operáló animal-blues banda", a Junkowl a nyár első napjaiban adja ki debütáló albumát.

A kanadai Montreal-ból származó Junkowl debütáló albuma 'Making Out With My Death' címmel lát napvilágot, 2020. június 5-én.

A Junkowl bemutatkozó albuma egy "lassú és sötét utazás, mely súlyos riffek; mocskos basszus-témák, ütős dobok és torok-gyilkos sikolyok révén mesél öngyűlölő, depressziós, alkohol-mámoros történeteket". A 'Making Out With My Death' hallgatásához "néhány sörre, egy joint-ra és 30 percnyi fejrázásra van szükség".

Jesse Frechette énekes így nyilatkozott az album dalszövegi világa kapcsán: "A dalszövegeim nagy része múltbéli megbánásokról, önpusztító viselkedésről szólnak. Tulajdonképpen elsősorban negatív gondolatokat és érzelmeket vonultatok fel ezekben a dalokban, melyek nagy részét abban az időben írtam, amikor totálisan ki voltam ütve és a padlón voltam. Szeretném azt hinni, hogy a következő albumunk már más témákkal fog operálni, de hé... a régi szokásoktól nehéz megszabadulni, nem igaz?!".

A lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. Snakecharmer
02. Quarantine Us All
03. Shake Me
04. Dead Hooker
05. Little Scum
06. Crawling Up My Feet
07. Sickness Lives
08. Relapse
09. Straitjacket
10. 10,000 Vultures

Ahogy a lemez többi számában, a 'Crawling Up My Feet' című single-dalban is való életbeli problémák elevenednek meg. Ez a videoklipes nóta például arról szól, "milyen érzés szerelembe esni egy depressziós, vagy éppen függőséggel harcoló időszak közepette, és mennyire lehetetlen kitartóan szeretni valakit, ha még saját magad is utálod".

Újonnan megjelent a második single, a 'Quarantine Us All', ami "minden tekintetben tökéletesen passzol a jelenlegi globális helyzethez". Amellett, hogy a dalszöveg ráhúzható a COVID-19 járványra, maga a dal "azt az érzést sugározza, hogy az életben nincs semmi pozitív, és a hozzád közel állók is boldogabbak lennének, ha te nem léteznél"...

Az albumot végighallgatni a Bravewords magazin oldalán lehet.

Bővebb infók az albumról, a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/junkowlband


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás