Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VIOLENT HAMMER - itt a finn death metal banda debütáló albuma, a 'Riders of the Wasteland' címadó dala!


2020-05-09

A Violent Hammer 'Riders of the Wasteland' címmel május 29-én jelenteti meg debütáló nagylemezét, a Hells Headbangers kiadó révén.

A finn black / death metal-underground színtérről származó Violent Hammer együttes 2006-ban alakult. 2006-ban és 2007-ben is kiadtak egy-egy demó-lemezt, de ezután hosszú időre szüneteltették a bandát. A visszatérés ideje 2014-ben jött el: a Violent Hammer ekkor egy új felállással és egy új demóval jelentkezett ('More Victims'), amit később a neves Shadow Kingdom Records is kiadott kazettán. Ezt követően jött egy újabb szünet...

A Violent Hammer azonban most idmét újjáéledt, és ezúttal egy teljes értékű nagylemezt tett le az asztalra. A debütáló, 'Riders of the Wasteland' című stúdióalbumon a banda a tőle megszokott, nyers hangzású death / black metal zenét játssza, a '80-as és '90-es évek stílusában, de dalaikba némi klasszikus thrash-, korai grindcore- és brit stílusú hardcore / crust-hatás is keveredik. A nagylemez "kilenc primitív, barbári dalt tartalmaz, 26 pusztítóan kegyetlen percben". A 'Riders of the Wasteland' "egyértelmű főhajtás a klasszikus Blood, Profanatica, Bestial Summoning és Naked Whipper, valamint a korai Doom (UK), Extreme Noise Terror, Mob 47, Bolt Thrower és Napalm Death lemezek előtt, egyúttal pedig egy egyedi identitással rendelkező, bestiális alkotás".

A Hells Headbangers kiadó CD-n, LP-n és digitálisan is piacra dobja a nagylemezt, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Death Squad
02. Annihilation (Victims of Bomb Raid)
03. Wasted Through Life
04. Screams of Agony
05. Riders of the Wasteland
06. (Trapped) in Depths
08. House of Beria
09. Bratva
10. Prophet of Darkness

Az album előrendelési infói itt találhatók meg. Ízelítőként lentebb meghallgatható a '(Trapped) In Depths' című szám és az album címadó dala:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás