Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Alanis Morissette-feldolgozással készül az EARSHOT zenekar


2020-05-12

A Billboard-toplistás hard rocker csapat, az Earshot bejelentette öt éven belüli első single-dalát, ami egy Alanis Morissette-feldolgozás.

"Jelenleg egy új EP-n dolgozunk, amit remélhetőleg még ebben az évben kiadhatunk" - nyilakozta az Earshot énekes-gitárosa, Wil Martin. "De hogy a rajongók addig se maradjanak zene nélkül, szeretnénk átadni nekik egy szokatlan feldolgozás-nótát. Amikor Aaron [Fink, a banda gitárosa] felvetette, hogy fel kéne dolgoznunk az ‘Uninvited’ című slágert, mindannyian rögtön tudtuk, hogy ez a tökéletes lehetőség arra, hogy fejet hajtsunk egyik kedvenc előadónk előtt, miközben saját védjegyünket is rányomjuk a dalra".

A szóban forgó feldolgozás Alanis Morissette Grammy-díjas, kilencvenes évekbeli slágere, az 'Uninvited'. A los angelesi Earshot zenekar e klasszikus dal "sötét és durva hangzású" változatát adja ki kislemez formájában, május 15-én.

Fink elmondása szerint ez a Morissette-sláger "megkapta a totális Earshot-kezelést", miután "fogtuk ezt a csodálatosan megírt nótát és elláttuk sajátos csavarjainkkal, fordulatainkkal és bandánk hangzásának egészséges dózisú keménységével".

Az 'Uninvited' feldolgozását Martin és Fink producelte. A felvétel keverését a Grammy-jelölt Jesse Ray Ernster (Kanye West, Andy Grammer, Umi), maszterizálását pedig Rob Brill (Paul McCartney, Shinedown, Dokken) végezte el.

Hamarosan jön a premier...

A 'Get Away', 'Headstrong' és 'Wait' című dalairól ismert Earshot zenekar - aminek tagja Andy Stafford gitáros, John Novak basszer és Mike Sylvia dobos is - 1999-ben alakult. Első két albumukról több single-dal is felkerült a Billboard-toplistára - köztük az a 'Get Away' című szám is, ami negyedik helyen végzett a U.S. Active Rock rádiós listán, és 64 héten keresztül benne volt a top 100-ban. A csapat a 2000-es évek második felében visszavonult, de 2015-ben megújult erővel tértek újra vissza, egy független kiadású, 'Aftermath' című EP-vel. Ennek folytatásaként jelenik meg 2020-ben egy újabb mini-lemez.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás