Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

[EVERTRAPPED] - $1-ért megvásárolható a kanadai melo-death banda új albuma, a 'The Last Extinction'


2020-05-12

A montreali melodic death metal banda, az [Evertrapped] május 22-én jelenteti meg negyedik nagylemezét.

A 'The Last Extinction' a banda egyedi hangzásának védjegyeit viseli magán. Az [Evertrapped] a 2012-es 'The Anomaly' és a 2015-ös 'Under the Deep' albumokon fejlesztette ki ezt a sajátos megszólalást, ami a death metal és a melodic death műfajok közti paletta szokszínűségén alapszik. A banda dalaiban emellett thrash és speed metal-hatások, valamint technikás témák és durva riffek vegyülnek, egyfajta "poszt-apokaliptikus" eleggyé. Koncepció tekintetében "a sötétség és a fény találkozása", valamint az emberiség végzete a fő téma.

A 'The Last Extinction' album erősen ajánlott az Arch Enemy, a Persefone, a Whitechapel, a Death és a Fleshgod Apocalypse rajongóinak. A digitális album - ami hivatalos május 22-én jelenik meg - mindössze $1-os áron rendelhető meg a banda Bandcamp-oldalán (de elérhető az ismert zeneszolgáltatók - Spotify, Apple Music, stb. - kínálatában is).

"Rájöttünk, hogy zene-elérés szempontjából az online felületek a legmegfelelőbb helyek;ezért azt mondtuk: a fenébe is, áruljuk egy dollárért ezt a lemezt! Azt szeretnénk, ha az emberek hallgatnák és élveznék a zenénket. Szóval most eljött a pillanat: már szinte ingyen vásárolhattok nálunk minőségi muzsikát!" - mondta James Brookes énekes.

A tracklista:
01. Sorrow (Nothing More In Between)
02. Truth Behind Disorder
03. Across The Disease
04. Titan
05. The First Machine
06. The Last Extinction
07. Illusion
08. Stillborn Era
09. Learning To Kill

A 'Sorrow (Nothing More In Between)' című szám hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető. Alább pedig elérhető a 'Truth Behind Disorder' című dal audiója:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás