Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ANGEL - 15 év után új albummal tér vissza az Imperia énekesnőjének mellék-projektje; itt az új dal és videoklip, a 'Happy Birthday'!


2020-05-31

A holland szimfónikus metalbanda, az Angel - ami Helena Iren Michaelsen (Imperia) szóló-projektjeként működik - 15 évvel a 2005-ös debüt-album megjelenését követően tér vissza új lemezzel.

Az Angel új albuma 'A Woman's Diary - Chapter II' címmel lát napvilágot, 2020. július 24-én, a Massacre Records jóvoltából.

Az új album - ami a 2005-ös 'A Woman's Diary - Chapter I' folytatása - tulajdonképpen Helena Iren Michaelsen naplója: az énekesnő életét ismerhetjük meg a dalszövegek és a zene révén, "nyers, szókimondó és cenzúrázatlan formában".

Az új lemez alább látható borítóját a híres Jan "Örkki" Yrlund (Darkgrove Design) készítette, aki történetesen az Angel egyik gitárosa. Az 'A Woman's Diary - Chapter II' hangmérnöki munkáit Tom Müller láttal el, a Flatliners Stúdió falai között. A producer és a zeneszerző Oliver Philipps volt.

A tracklista:
01. Never Again
02. Streetchild
03. Don't Believe
04. Imprisoned
05. Do You Hear My Cry
06. Eg Ser
07. Happy Birthday
08. My Desire
09. Rock In The Sea
10. Silence
11. Angel Maria
12. Goodbye
13. Angel Maria's Poem

Az első ízelítő, a 'Happy Birthday' című szám hivatalos videoklipje alább megtekinthető, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.

Alább meghallgatható az Angel legutóbbi single-dala, a 2019-es 'Angel Maria':


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás