Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az új ABYSSUS dal, a 'Relics Of The Past'!


2020-05-12

A görög death metalista Abyssus zenekar bemutatta új EP-je, a 'Relics of the Past' címadó dalát.

Az Abyssus új mini-albuma, a 'Relics of the Past' a Death In Pieces kiadó jóvoltából jelenik meg, július 6-án, digitális formában és CD-n.

Az Abyssus 2015-ben adta ki első nagylemezét, az 'Into the Abyss'-t. A 2011-ben, az Athenian frontembere, Kostas Analytis által alapított Abyssus-nak tagja Panos Gkourmpaliotis és Christos Liakos gitáros, Kostas Ragiadakos basszusgitáros és Jan Westermann dobos. Első teljes értékű albumukat néhány EP és split-kiadvány előzte meg, melyek végül egy 'Once Entombed…' című válogatás-lemezen összegyűjtve jelentek meg egyben. 2018-ban a Death In Pieces Records kiadta a banda legutóbbi EP-jét, az 'Unleash the Storm'-ot, ami több mgazin és szaklap év végi toplistájára is felkerült.

Az Abyssus 2019-ben egy újabb split-lemezt rögzített - ezúttal másik három banda (Obsecration, Soulskinner, Malicious Silence) társaságában, 'Sign of the Covenant of Death' címmel. Most pedig eljött az idő egy újabb mini-album kiadására.

A görög death metal-gépezet új EP-je, a 'Relics of the Past' - hasonlóan az 'Unleash the Storm' mini-albumhoz - két vadonatúj Abyssus dalt és három feldolgozást tartalmaz. Az új dalok közt szerepel a lemez címadó száma, ami lentebb meghallgatható.

"A 'Relics of the Past' EP ikertestvére az 'Unleash the Storm' EP-nek; egyben a felvezetője és ízelítője következő nagylemezünknek. Két old-school metal-dal és három feldolgozás került fel az EP-re. Kedvenc bandáink és dalaink közül válogattunk: a Hellhammer 'Aggressor' című száma egy vérbeli himnusz, ami a zene dicső korára emlékeztet minket; a Possessed 'Death Metal' című tételével a stílus atyjai előtt tisztelgünk; a Terrorizer 'Condemned System' című feldolgozásával pedig egy örökzöld albumot elevenítünk fel. Élvezzétek a bulit, kedves mániákusok!" - közölte Kostas Analytis.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás