Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ACEDIA MUNDI - teljes egészében meghallgatható a francia black metal banda új EP-je, a 'Selfhatred.Addiction'


2020-05-12

A francia atmoszférikus black metal banda, az Acedia Mundi május 5-én adta ki második hivatalos kiadványát, ami egy négyszámos EP.

Három év telt el az Acedia Mundi debütáló albumának megjelenése óta. Azóta történt néhány tagcsere, de idén öttagúra bővülvén tér vissza a párizsi black metal csapat; méghozzá egy vadonatúj EP-vel, ami előfutára második, 2021 folyamán megjelenő nagylemezüknek.

A 'Selfhatred.Addiction' a banda első nagylemeze, a 2017-es 'Speculum Humanae Salvationis' "kistestvére". "Hangzás tekintetében fordulóponthoz érkeztünk; mivel ezúttal még zordabb a dalok megszólalása. Ezek a számos sebészi pontossággal és magas fokú szenvedéllyel lettek megkomponálva és előadva, de egy pillanatig sem adtuk fel pszichológiai védjegyeinket. Dalszövegek tekintetében a vándorlás, az élet céltalansága, a züllés és egyéb negatív témák, valamint az egymás és önmagunk irányába mutatott gyűlölet van terítéken..." - közölte az Acedia Mundi.

Az új dalokat a Nidstang Stúdióban vették fel, 2019 decembere és 2020 januárja között. A lemezborító egy Faquin nevű művész alkotása.

Az új EP megjelenik digitálisan és digipak CD-n is - ez utóbbit a francia MUSIKÖ_EYE kiadó gondozza. Az alábbi lejátszón kedvcsinálóképpen végighallgatható a teljes mini-lemez:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/AcediaMundi


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás