Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

NINTH CIRCLE - 6 év után új albumot jelentett be a los angelesi heavy-power metal banda


2020-05-15

A Ninth Circle negyedik nagylemezét júniusban fogja kiadni a német Pure Underground Records.

A Ninth Circle új albuma 'Echo Black' címmel jelenik meg június 26-án. Az új lemez dalai jóval dallamosabbak, mint valaha. A Ninth Cirlce alapvetően melodic-metal zenét játszik, de egyedi megszólalásuk révén nem számít, hogy a hallgató NWOBHM, US-metal vagy Euro-metal rajongó, a Ninth Circle ugyanis mindezen stílust ötvözi mesterien az új dalokban, melyek némelyike epikus, némelyike erőteljes és intenzív, de annyi biztos, hogy amint meghallod bármelyiküket, soha nem szabadulsz tőle.

Frank Forray basszusgitáros / dalszerző a következőket nyilatkozta: "Kétségkívül ez a legjobb lemezünk, és valószínűleg az eddigi legkeményebb is. Ezt a projektet 2017 augusztusában indítottuk, és 2019 áprilisában fejeztük be; hamarosan pedig eljön a kiadás ideje! Ezen az albumon igazán fantasztikus dalok szerepelnek majd; egyértelműen ezek a legjobb nóták, amiket valaha is írtunk. Nem mellesleg van néhány meglepetés is a tarsolyunkban!".

A tracklista:
01. Dance Of Swords
02. The Angel's Share
03. Echo Black
04. Forever More
05. Tokyo Nights
06. Prelude To Glory
07. Shadow Of Giants
08. Return Of The King
09. Riding The Storm
10. Then & There
11. Natural High
12. When The Sun Goes Down (bónusz track)
13. Warrior

A Ninth Circle legutóbbi, harmadik nagylemeze 'Legions of the Brave' címmel jelent meg, 2014. május 30-án, a Pure Rock Records kiadó jóvoltából. A banda alap-felállását azóta is Frank Forray basszusgitáros / dalszerző és Dennis Brown énekes-gitáros-billentyűs alkotja, de dobos-poszton az évek során több változás is történt - jelenleg Richie "Captain Black" Brooks ül a felszerelés mögött.

Az új albumon vendégként szerepel Jeff Prentice billentyűs, Todd Michael Hall énekes, Mike Flyntz szólógitáros és Frank Gilchriest dobos.

Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket. Az előrendelési időszak június 12-én veszi kezdetét.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás